Contact

We're Hiring!

AQUA UNIQUE ZOEK HARDWERKENDE HANDYMAN/ WERKPLAATS MEDEWERKER

Ter uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar een gemotiveerde en hardwerkende allround werkplaats medewerker. Ben jij diegene of ken je iemand? Stuur dan jou motivatie en CV naar floriana@aquaunique.nl

Het bedrijf:
Aqua Unique is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van op maat gemaakte zwembaden van HDPE. Naast nieuwbouw projecten houden wij ons ook bezig met renovatie en turn-key project voor zowel de particuliere als openbare zwembaden. Ons afzetgebied is door heel Nederland en België. Aqua Unique is een klein, warm en persoonlijk bedrijf waarbij kwaliteit en exclusiviteit hoog in het vaandel staan. 

De functie:
Als allround werkplaats medewerker ben je medeverantwoordelijk voor het vervaardigen van op maat gemaakte zwembaden van HDPE. Je zal voornamelijk extrudeer werkzaamheden uitvoeren in de werkplaats waar de zwembaden worden vervaardigd. Vervolgens worden ze op transport gezet naar de plaats van bestemming. Op de plek van bestemming zorg je ervoor dat alles goed verloopt. Als het bad eenmaal geplaatst is begin je aan de afwerking ervan. 

Jouw profiel:
Bij ons staat collegialiteit en kwaliteit bewustheid voorop en kenmerkt zich door haar grote opdrachtgevers door heel Nederland & België. Ben jij:

  • Man, tussen de 18 en 35 jaar
  • Per direct beschikbaar
  • Enthousiast
  • Betrokken
  • Flexibel
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit, ook bereid om op zaterdag ochtenden te werken indien nodig
  • In bezit van een heftruck certificaat is een pré 
  • De motivatie en wil om te werken is voor ons belangrijker dan je diploma 

Dan bieden wij jou: 
Een leuke zeer afwisselende job waarbij je van begin tot eind betrokken bent bij het vervaardigen van zwembaden/vijvers in werkplaats tot en met het plaatsen op locatie door heel Nederland. Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd & ervaring.

Ben jij de hardwerkende handyman die wij zoeken en herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Dan zijn wij opzoek naar jou! Stuur je CV en Motivatie naar info@aquaunique.nl t.a.v. Floriana van Doorne.