Contact

Zwembad renovatie? Aqua Unique is dé specialist in het renoveren van zwembaden

Is het zwembad van bijvoorbeeld uw hotel of camping flink verouderd en toe aan vervanging? Dan heeft Aqua Unique voor u dé oplossing: een zwembad renovatie. Zo hoeft u geen heel nieuw zwembad aan te laten leggen. Onze experts kunnen zelfs het meest vervallen bassin omtoveren tot een prachtig, eigentijds zwembad. Ontdek de mogelijkheden voor uw zwembad renovatie bij Aqua Unique.

Hoe gaat zwembad renovatie van Aqua Unique in zijn werk?

Bij Aqua Unique vertalen wij uw wens in een compleet gerenoveerd zwembad dat er uit ziet als nieuw. In uw bad plaatsen wij een geheel nieuwe, zelfdragende constructie met HDPE. Deze sluiten wij aan op uw bestaande aansluitingen. Wanneer u kiest voor zwembad renovatie in plaats van het vervangen van uw zwembad, bespaart u ook op kosten.

Welke mogelijkheden bieden wij voor een zwembad renovatie?

Bij Aqua Unique kunt u terecht voor het renoveren van uw openbare zwembad. Wanneer u kiest voor een zwembad renovatie, kunt u het zwembad geheel naar eigen wens aanpassen. Bijvoorbeeld met een bubbelbank, loungeplateau, jetstream, geïntegreerde rolafdekking. Wat dacht u van ronde of rechte trappen in de hoek of over de gehele breedte? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, maar u kunt natuurlijk ook alvast langskomen in onze showroom om de modelbaden te bekijken.

De kosten om een zwembad te renoveren

Twijfelt u over het vervangen of renoveren van uw zwembad? Kies dan voor zwembad renovatie. Het renoveren van een zwembad is namelijk kostenbesparend omdat het oude bad niet gesloopt hoeft te worden. De kosten om een zwembad te laten renoveren is afhankelijk van alle wensen en eisen waar het aan moet voldoen. Wij komen graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken en de staat van het te renoveren zwembad te bekijken. Wilt u het zwembad laten zoals het was, of wilt u juist wat extra wellness faciliteiten toevoegen? Bij Aqua Unique is het allemaal mogelijk. Wanneer wij een goed beeld hebben van de situatie, geven wij een prijsindicatie. Zo kunt u zelf zien of het binnen uw budget haalbaar is.

Topkwaliteit zwembad renovatie voor jarenlang zwemplezier? Contacteer ons voor de mogelijkheden

Heeft u de keuze gemaakt voor zwembad renovatie in plaats van het vervangen van uw zwembad? Dan zit u bij Aqua Unique goed. Wij zorgen voor topkwaliteit zwembad renovatie. Zo weet u zeker dat uw gasten of bezoekers nog jarenlang zwemplezier zullen beleven. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of kom langs in onze showroom. Samen bespreken we al de mogelijkheden voor uw zwembad renovatie. Voor meer inspiratie voor uw openbare zwembad kunt u een kijkje nemen bij onze gerealiseerde projecten.

Wij komen graag bij u langs

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak snel een vrijblijvende afspraak. 

Door ons gerealiseerde zwembaden