Contact

Aqua Unique is de specialist in zwembad renovatie

Zwembad renovatie door Aqua Unique is in veel gevallen een goede optie. Als u een verouderd zwembad heeft dat aan vervanging toe is, dan heeft Aqua Unique voor u dé oplossing: een zwembad renovatie. Onze experts kunnen zelfs het meest vervallen bassin omtoveren tot een prachtig, eigentijds zwembad. Ontdek de mogelijkheden voor uw zwembad renovatie bij Aqua Unique.

Uw zwembad renoveren met HDPE

Bij Aqua Unique werken wij bij zwembad renovaties uitsluitend met HDPE. Dit is een ijzersterk materiaal van hoge kwaliteit. Dit materiaal is zeer geschikt voor het produceren en renoveren van zwembaden. Hierdoor heeft u gegarandeerd jarenlang zwemplezier. Wij produceren desgewenst een compleet nieuw en op maat gemaakt zwembad van HDPE. Dit bad plaatsen wij in de bestaande situatie. Uw bad wordt dus geplaatst in uw oude zwembad, of wanneer dat al verwijderd is, in het gat dat is ontstaan. Zo kunt u het zwembad volledig naar uw wens inrichten en laten voorzien van extra wellnessfaciliteiten zoals een bruisbank of een zwemmachine, die wij uiteraard ook graag voor u leveren.

Hoe gaat zwembad renovatie van Aqua Unique in zijn werk?

Wij komen eerst vrijblijvend bij u langs om samen naar de situatie te kijken en uw wensen en mogelijkheden in kaart te brengen. Vervolgens vertalen wij uw wens door in een compleet gerenoveerd zwembad dat er uit ziet als nieuw. In de bestaande situatie plaatsen wij een geheel nieuwe, zelfdragende constructie van HDPE. Deze koppelen wij aan uw bestaande aansluitingen en installaties. In enkele gevallen halen wij het oude zwembad, of delen hiervan, weg. Heeft u liever een energiezuiniger en onderhoudsarmere installatie? Of wilt u zwemmen in water van drinkwaterkwaliteit? Ook dat verzorgen wij graag voor u.

Welke mogelijkheden bieden wij voor een zwembad renovatie?

Bij Aqua Unique kunt u terecht voor het renoveren van uw eigen of een openbaar zwembad. Wanneer u kiest voor een zwembad renovatie, passen wij uw zwembad geheel naar uw wens aan. Bijvoorbeeld met een bubbelbank, loungeplateau, jetstream, geïntegreerde rolafdekking. Wat dacht u van ronde of rechte trappen in de hoek of over de gehele breedte? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, maar u kunt natuurlijk ook alvast langskomen in onze showroom om de modelbaden te bekijken.

De kosten voor zwembad renovatie

Er zijn veel verschillende manieren om uw zwembad te renoveren. Wat de beste manier is voor het renoveren van uw zwembad, is afhankelijk van de staat van uw huidige zwembad en natuurlijk uw wensen. Ook de kosten van zwembad renovatie zijn afhankelijk van veel verschillende factoren.

Altijd de beste oplossing

Twijfelt u over het vervangen of renoveren van uw zwembad? Bent u op zoek naar een goedkopere en snelle oplossing. Dan is het verstandig om bijvoorbeeld een nieuwe liner te laten installeren. Bent u op zoek naar een onderhoudsarme oplossing voor de lange termijn? Kies dan voor zwembad renovatie van Aqua Unique.

Laat uw zwembad renoveren voor jarenlang plezier

Heeft u de keuze gemaakt voor zwembad renovatie in plaats van het vervangen van uw zwembad? Dan zit u bij Aqua Unique goed. Wij zorgen voor topkwaliteit zwembad renovatie. Zo weet u zeker dat uw gasten of bezoekers nog jarenlang zwemplezier zullen beleven. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of kom langs in onze showroom. Samen bespreken we al de mogelijkheden voor uw zwembad renovatie. Voor meer inspiratie voor uw openbare zwembad kunt u een kijkje nemen bij onze gerealiseerde projecten. Heeft uw vragen? Bel naar 0167 56 09 05.

Wij komen graag bij u langs

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak snel een vrijblijvende afspraak.