Contact

Het renoveren van uw zwembad

Is uw zwembad aan vervanging toe? Dan heeft Aqua Unique voor u dé oplossing: een zwembadrenovatie. Zo hoeft u geen heel nieuw zwembad aan te laten leggen. Onze experts kunnen zelfs het meest vervallen bassin omtoveren tot een prachtig, eigentijds zwembad. Uw wens vertalen wij in een compleet gerenoveerd zwembad, dat er uit ziet als nieuw – of het nu gaat om een openbaar zwembad of een zwembad in uw eigen tuin. 

Zelfdragende constructie

In uw bad plaatsen wij een geheel nieuwe, zelfdragende constructie met HDPE. Deze sluiten wij aan op uw bestaande aansluitingen. Vervolgens kunt u het zwembad geheel naar uw eigen wensen aanpassen met bijvoorbeeld een bubbelbank, wellnessligbank, jetstream, geïntegreerde rolafdekking, ronde of rechte trappen in de hoek of over de gehele breedte. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, maar u kunt natuurlijk ook alvast langskomen in onze showroom om de modelbaden te bekijken. 

Van oude vijver naar een nieuw zwembad 

Tijdens een van onze renovatie projecten hebben wij een oude vijver veranderd in een zwembad en voorzien van de nieuwste technieken. Bekijk hier het project 

Wij komen graag bij u langs

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak snel een vrijblijvende afspraak. 

Door ons gerealiseerde zwembaden