Contact

Kunststof zwembad inbouwen? Aqua Unique is dé specialist in kunststof zwembaden

Een zwembad waar u heerlijk in kunt ontspannen of juist actief baantjes in kunt trekken. Wie droomt daar nu niet van? Bij Aqua Unique helpen wij u graag met het realiseren van deze droom. Wij ontwerpen én realiseren kunststof zwembaden van het hoogwaardige materiaal HDPE. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ontdek het op deze pagina.

Kwalitatieve kunststof zwembaden van Aqua Unique

Bij Aqua Unique weten wij als geen ander hoe belangrijk een zwembad is dat jarenlang meegaat. Daarom maken wij alleen kunststof zwembaden van het beste materiaal, namelijk HDPE. Dit materiaal is perfect om kunststof zwembaden mee te produceren. De kunststof is na verhitting namelijk goed plooibaar en vouwbaar. Daarnaast maakt een HDPE zwembad van Aqua Unique het mogelijk om gemakkelijk geplaatst te worden. Des te eerder kunt u genieten van uw kunststof zwembad van hoge kwaliteit.

Voordelen en nadelen van een kunststof inbouwzwembad

Een kunststof inbouwzwembad van HDPE is in ieder gewenst formaat en vorm te realiseren. Daarnaast heeft een kunststof zwembad bak nagenoeg geen onderhoud nodig. Ook is dit kunststof zwembad UV-bestendig én verkleurd het niet. Met de keuze voor een kunststof zwembad van het hoogwaardige materiaal HDPE kiest u voor een zwembad waar u levenslang plezier van heeft. Hoewel er weinig nadelen aan dit materiaal zitten, is er toch één ding waar u rekening mee moet houden. Een HDPE zwembad van Aqua Unique bestaat uit een geheel. Hierdoor is er altijd een hijskraan, en dus ruimte, nodig om het kunststof inbouwzwembad te plaatsen. 

De toenemende populariteit van kunststof zwembad voor thuis

Kunststof zwembaden van HDPE zijn al jaren bezig met hun opmars en de populariteit blijft toenemen. Dit komt door de vele voordelen van dit kunststof zwembad. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zwembad van polyester, maar dan is de kans op verkleuring groter. Bij een HDPE zwembad hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Daarnaast kunt u ook een voorkeur hebben voor een stalen zwembad of een zwembad van hout. Ook daar zitten nadelen aan wat het kiezen voor een kunststof zwembad van HDPE een stuk aantrekkelijker maakt. Wilt u graag een uniek zwembad op maat, van het meest hoogwaardige materiaal? Kies dan voor een HDPE zwembad van Aqua Unique.

De kosten voor het inbouwen van een zwembad van kunststof

Heeft u gekozen voor een kunststof zwembad, gemaakt van HDPE? Dan bent u bij Aqua Unique aan het juiste adres. De kosten van een zwembad van kunststof hangen af van uw persoonlijke wensen. Denkt u aan een zwembad met een overkapping? Wij ontwerpen en realiseren het voor u. Laat ons al uw wensen weten en wij komen bij u terug met een prijsopgave. Zo weet u direct of het haalbaar is binnen uw budget. Daarnaast garanderen we bij Aqua Unique een turn-key zwembadoplevering: zodra onze vakmensen klaar zijn, is ook uw tuin, inclusief zwembad, netjes en klaar voor gebruik.

Een kunststof zwembad bak in een kleine tuin, of juist een groot luxe kunststof zwembad? Bij Aqua Unique is alles mogelijk

Een kunststof zwembad bak van HDPE is bij Aqua Unique geschikt voor iedere tuin. Groot of klein, langwerpig of breed. Wij ontwerpen altijd het perfecte zwembad op maat passend bij uw tuin. Daarnaast heeft u bij ons ook de keuze uit verschillende wellness faciliteiten. Daag uzelf uit met een jetstream of geniet van totale ontspanning met een bruisbank. De afmetingen, diepte én de vorm van het kunststof zwembad bak bepaalt u helemaal zelf, ons is niets te gek. Zelfs de kleur van uw inbouwzwembad kiest u zelf. De kleur blijft lange tijd behouden door het kleurvaste materiaal waar Aqua Unique zwembaden van worden vervaardigt.

De hoogste kwaliteit kunststof zwembaden kopen? Contacteer ons voor de mogelijkheden

Kunststof zwembaden kopen? Kies voor een kunststof zwembad van het hoogwaardige materiaal HDPE. HDPE is het beste materiaal wat u kunt hebben voor een zwembad. Zoals hierboven al eerder is genoemd is het onderhoudsvriendelijk, kleurvast en in ieder vorm en formaat te modelleren. Als u nog niet overtuigd was, bent u dat nu wel. Met een HDPE zwembad van Aqua Unique heeft u een échte eyecatcher te pakken. Doe alvast inspiratie op en droom weg bij onze gerealiseerde projecten. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij ook uw droomzwembad kunnen realiseren.

Denkt u over een zwembad?

Al ruim 35 jaar de zwembadspecialist

De specialisten van Aqua Unique ontwerpen en realiseren al ruim 35 jaar unieke openbare en particuliere zwembaden op maat. Binnen of buiten, in iedere vorm en kleur die u wenst en vervaardigd van hoogwaardig materiaal.