Contact

Over Aqua Unique

Aqua Unique realiseert al drie decennia lang binnen- en buitenzwembaden, zowel openbare baden als particuliere zwembaden. Op basis van een persoonlijk gesprek ontwerpen en realiseren wij uw zwembad of vijver precies naar uw wensen.

Meer dan 30 jaar ervaring

Aqua Unique komt voort uit de samenvoeging van de bedrijven Joeniek Garden en Koi Joeniek. Erik van Schilt startte ruim 30 jaar geleden een hoveniers-en bestratingsbedrijf dat de complete realisatie van tuinprojecten, inclusief het ontwerp en aanleggen van tuinen en vijvers, op zich nam. De volgende stap was de eigen import van koi rechtstreeks vanuit Japan.

Vanuit de realisatie van vijvers is het specialisme in het aanleggen van HDPE-vijvers voor koikarpers ontstaan en dat leidde weer tot het ontwerpen en aanleggen van zwembaden, die geheel in eigen werkplaats en conform de wensen van de klanten worden vervaardigd. De zwembaden worden gemaakt van HDPE, waarvoor Aqua Unique Europees gecertificeerd is voor openbare baden.

Naast het ontwerpen en aanleggen van zwembaden kan Aqua Unique ook vijvers en zwemvijvers aanleggen en is het bedrijf gespecialiseerd in het renoveren van zwembaden.

Aqua Unique is een klein, warm en persoonlijk bedrijf. Wij hebben kwaliteit en exclusiviteit hoog in het vaandel staan en streven naar een perfecte uitwerking van uw wensen. 

Geniet jarenlang van uw vernieuwde zwembad

Zwembadrenovatie door Aqua Unique

Wilt u voorbeelden zien van zwembaden die wij hebben gerenoveerd? Bekijk dan ons projectenoverzicht.

Van der Valk hotel

We zijn heel tevreden over de snelle medewerking en prettige samenwerking.

Van der Valk hotel, Eindhoven
WS Erik -8190.JPG

Uw zwembad op maat

Aqua Unique is uw partner voor ontwerp, advies én bouw van op maat gemaakte zwembaden. Of u nu een binnen- of buitenbad wenst en of u nu een openbaar zwembad wilt aanleggen, of als particulier een eigen zwembad wilt hebben. Alles wat we doen, doen we volgens onze zes Gouden Beloftes: 

1. Alles is mogelijk

Omdat wij werken met het materiaal HDPE  kunnen we zwembaden in iedere vorm, maat, grootte en kleur ontwerpen en bouwen. Onze zwembaden zijn standaard leverbaar in de kleuren blauw, wit, turquoise, grijs en zwart, maar op verzoek kunnen we uw zwembad in iedere kleur maken. Daarnaast zijn er ook nog vele mogelijkheden voor wellnessfaciliteiten in het zwembad, zoals een bruisbank, zitbank, jetstream en diverse soorten trappen. 

2. Hoge kwaliteit producten

HDPE is een van de meest duurzame kunststoffen op de markt. Dit materiaal staat garant voor een hoge kwaliteit en een lange levensduur. Onze HDPE-platen zijn bovendien voorzien van een extra UV- stabilisator, waardoor het materiaal niet verkleurt door zonlicht. Daarnaast worden uw zwembaddelen voor verwerking voorzien van een beschermfolie, dat we pas verwijderen wanneer uw zwembad zo goed als klaar is. 

3. Vijftien jaar garantie op materiaal en extrusiewerk

Wij staan garant voor kwaliteit. Een zwembad is een investering waar u jarenlang van moet kunnen genieten. Daarom geven we u vijftien jaar garantie op het materiaal en het extrusiewerk, waarmee we de zwembaddelen in elkaar zetten.

4. Éen aanspreekpunt

U kunt voor ons niet alleen terecht voor het aanleggen van uw zwembad, maar ook voor de complete realisatie daaromheen. We kunnen bijvoorbeeld uw tuin aanleggen, een poolhouse plaatsen, een buitendouche installeren of een overkapping bouwen. Het voordeel hiervan is dat u maar één aanspreekpunt heeft: uw contactpersoon van Aqua Unique. Wij nemen u al uw zorgen uit handen en leveren het project gebruiksklaar op.

5. Altijd vrijblijvend een afspraak en offerte

U kunt altijd een afspraak aan huis of bij ons in de showroom maken met een van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand daarvan maken we vrijblijvend een offerte.

6. Korte bouwtijd

Onze zwembaden worden, afhankelijk van de grootte, volledig vervaardigd in de werkplaats.

Vervolgens wordt het complete, afgemonteerde zwembad getransporteerd naar de plek van bestemming en binnen één dag geplaatst.