Contact

Zwembad op maat ontwerpen? Aqua Unique is dé specialist voor tuinontwerpen met zwembad

Altijd al gedroomd van een zwembad in uw tuin? U kunt uw zwembad op maat laten ontwerpen door Aqua Unique. Wij ontzorgen u met een volledig tuinontwerp met zwembad. Ontdek op deze pagina alle mogelijkheden.

Denkt u over een zwembad?

Al ruim 35 jaar de zwembadspecialist

De specialisten van Aqua Unique ontwerpen en realiseren al ruim 35 jaar unieke openbare en particuliere zwembaden op maat. Binnen of buiten, in iedere vorm en kleur die u wenst en vervaardigd van hoogwaardig materiaal. 

  • Ontwerp

    Tijdens een vrijblijvende afspraak komt één van onze specialisten bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken én de beoogde locatie van het zwembad op te meten. U krijgt een globale schets en een prijsopgave. Daarna gaat ons team aan de slag om een gespecificeerde offerte en een 3D-ontwerp te maken. Vervolgens komt u langs in onze showroom, waar we u de mogelijkheden demonstreren in ons demo-zwembad. Indien u dat wenst, passen we het ontwerp en de offerte daarna nog aan. 

  • Prefab

    Komen we tot een overeenkomst, dan maken wij een planning voor het vervaardigen van het zwembad. We maken al onze zwembaden zelf in onze eigen showroom. De HDPE-platen worden op maat gemaakt en het zwembad krijgt zijn uiteindelijke vorm. Aan de zijkanten van het bad zorgt een ribbenconstructie voor de stevigheid. Ook brengen we wellnessfaciliteiten, zoals een zitbank, loungeplateau of bruisbank aan in het zwembad. Wanneer het zwembad klaar is wordt het, afhankelijk van de grootte, in zijn geheel getransporteerd naar de plaats van bestemming. 

  • Plaatsing

    Op de geplande plaatsingsdatum wordt ’s ochtends het gat gegraven, waarna het zwembad wordt geplaatst. Dit proces gebeurt doorgaans in één dag. Wanneer het bad eenmaal op zijn plek staat, kan het worden gevuld met water. In verschillende lagen worden de buitenranden aangevuld met stabilisé, een mengel van zand, cement en water dat na uitharding een massief geheel wordt. In de zijribben zijn wapeningsstaven bevestigd, die in combinatie met de stabilisé zorgen voor een compact en stevig geheel. Als het bad bijna volgelopen is met water, storten we een betonstrook rondom het bad. Hierop bevestigen we de afdekrand. Tot slot installeren we de filterinstallatie. 

HOE GAAT ZWEMBAD ONTWERP MET AQUA UNIQUE IN ZIJN WERK?

Wij maken al onze zwembaden op maat in onze werkplaats. Dat maakt ieder ontwerp, en dus zwembad, uniek. Tijdens een vrijblijvende afspraak komt één van onze specialisten bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken én de beoogde locatie van het zwembad op te meten. Zo ontstaat na afloop een globale schets met prijsopgave. Vervolgens gaat ons team aan de slag om een gespecificeerde offerte en een 3D-ontwerp te maken van uw zwembad op maat. We nodigen u daarna graag uit voor een demonstratie bij ons om de mogelijkheden te ontdekken in het demo-zwembad. Wellicht borrelt het na afloop opnieuw van de ideeën. Dat is natuurlijk geen probleem. Er is altijd ruimte om het zwembad ontwerp en de offerte nog na de demo aan te passen. Bij Aqua Unique maken wij het zwembad ontwerp precies naar uw wensen.

Welke mogelijkheden bieden we voor een zwembad op maat?

Bij Aqua Unique maken wij een zwembad op maat. Wij luisteren naar onze klanten. We horen graag van u wat uw wensen, eisen en voorkeuren zijn. Een luxe zwembad met een loungeplateau én jetstreams? Dat kan. Een zwembad met een overkapping? Ook dat is mogelijk. Wilt u meer dan alleen een zwembad op maat ontwerpen? Aqua Unique helpt u graag bij het complete tuinontwerp met een zwembad op maat.

Combineer een tuinontwerp met de aanleg van een zwembad bij Aqua Unique

Het aanleggen van een zwembad is niet zomaar een klus. Hier komt namelijk ontzettend veel bij kijken. Zeker als het gaat om een bestaande tuin. Bent u op zoek naar een tuinontwerp met zwembad passend in uw gewenste situatie? Bij Aqua Unique heeft u de unieke mogelijkheid om naast het aanleggen van een zwembad, ook het ontwerpen en aanleggen van uw tuin door onze experts te laten uitvoeren. Zo hoeft u maar met één partij te overleggen en hoeft u geen ingewikkelde planningen op elkaar af te stemmen. Wij zorgen ervoor dat uw zwembad wordt geplaatst, dat eventuele andere faciliteiten - zoals een buitendouche - worden geïnstalleerd, én dat uw tuin perfect wordt afgewerkt. Dat noemen wij een turn-key zwembadoplevering: zodra onze vakmensen klaar zijn, is ook uw tuin, inclusief zwembad, netjes en klaar voor gebruik. Makkelijker dan dit wordt het niet.

Een groot of juist klein zwembad op maat laten maken? Bij Aqua Unique is alles mogelijk

Een zwembad op maat laten maken? Van een tuin met poolhouse tot aan een zwembad met overkapping. Aqua Unique helpt u met het totaal plaatje van uw tuin met zwembad. Samen ontwerpen we het zwembad van uw dromen en voegen deze toe aan het ontwerp van uw tuin. Een zwembad met wellness faciliteiten zoals een bruisbank of ligbed? Bij Aqua Unique is het allemaal mogelijk. Onze specialisten komen graag bij u langs om al uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Een zwembad ontwerp dat volledig past bij uw wensen? Contacteer ons voor de mogelijkheden

Heeft u het zwembad van uw dromen in gedachten, of iets meer inspiratie nodig? Neem contact op met Aqua Unique. Wij helpen u met een zwembad ontwerp die voldoet aan al uw wensen, eisen en voorkeuren. Droom weg bij onze gerealiseerde projecten en doe nog meer inspiratie op voor uw droomzwembad.

Van ontwerp tot realisatie. Een compleet project in vogelvlucht 

Onze projecten