Contact

Een uniek zwembad

Aqua Unique is gespecialiseerd in het vervaardigen van zowel particuliere als openbare zwembaden. Deze zwembaden plaatsen we zowel binnen als buiten. Omdat we onze zwembaden op maat vervaardigen van het materiaal HDPE is iedere gewenste vorm en formaat mogelijk. Daarbij kunnen de zwembaden worden voorzien van verschillende wellnessfaciliteiten, zoals een loungeplateau, jetstream, ligbank of bruisbed.

Particuliere zwembaden

Er is voor iedereen een perfect zwembad van Aqua Unique. Uw kinderen kunnen lekker rondspetteren in het zwembad, zelf kunt u aan uw conditie werken in uw privé zwembad en u kunt van uw zwembad zelfs de ultieme ontspanningsruimte maken, door het te voorzien van bijvoorbeeld bruisbanken en massagejets. Met een prachtig zwembad van Aqua Unique hoeft u niet meer naar een druk openbaar zwembad om baantjes te trekken of te genieten van wellnessfaciliteiten!

Openbare zwembaden

Aqua Unique heeft al bij meerdere hotels, wellnesscentra, vakantieparken en zorginstellingen zoals revalidatiecentra zwembaden gerealiseerd. Een mooi afgewerkt, bijzonder zwembad is voor veel gasten een extra argument om te kiezen voor uw accommodatie. Omdat wij onze zwembaden vervaardigen van hoogwaardig HDPE weet u zeker dat uw zwembad lang meegaat, kleurvast is en uw gasten jarenlang plezier zal geven. Wij maken al onze zwembaden in onze eigen werkplaats en iedere vorm, kleur of grootte is mogelijk. Omdat we uw zwembad nagenoeg volledig afgemonteerd naar u vervoeren, kan het plaatsen vaak binnen één dag plaatsvinden. Wel zo prettig!

 • Ontwerp

  Tijdens een vrijblijvend gesprek brengen we uw wensen in kaart. Aan de hand daarvan maken wij voor u een zwembadontwerp op maat. 

 • Realisatie

  In onze werkplaats maken we het zwembad prefab klaar voor transport. Daarna kan het op locatie in korte tijd worden geplaatst. Soms kan dat zelfs in één dag! 

Waarom kiezen voor Aqua Unique?

Jarenlang plezier van uw zwembad op maat

 • Bouw en advies op maat
 • Begeleiding van A tot Z
 • Snelle bouwtijd
 • Vrijblijvend adviesgesprek aan huis
 • Europees gecertificeerd