Contact

Uw eigen binnenzwembad

Wilt u het hele jaar door van uw zwembad genieten en zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan onderhoud? Dan is een binnenzwembad voor u een ideale keuze. Past dit niet in uw huidige woning, dan is een uitbouw wellicht een optie. Wilt u een zwembad realiseren in uw nieuwbouwwoning, dan kunt u het zwembad uiteraard meteen meenemen in uw plannen. 

De juiste installatie

Een binnenzwembad is over het algemeen een ingewikkelder project dan een buitenzwembad, omdat er met meer factoren rekening gehouden moet worden. Zo verandert het leefklimaat in uw huis, wanneer er zo’n grote hoeveelheid water in uw woning komt. Zorg daarom voor een goede klimaat- of ontvochtigingsinstallatie, zodat de lucht in uw zwembadruimte niet te warm of te koud is en het vocht goed wordt afgevoerd.

Binnenzwembad op maat

Wij maken al onze zwembaden compleet op maat en naar uw wensen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om, naast een binnenzwembad, de ruimte te veranderen in een eigen thuis-wellness. Een whirlpool kan hierbij dan niet ontbreken. Ook uw whirlpool kunnen wij voor u op maat ontwerpen en vervaardigen. We kunnen de whirlpool zelfs integreren in of aan uw zwembad.

Gebruiksklare oplevering

Wilt u dat wij niet alleen uw zwembad ontwerpen en installeren, maar ook uw poolhouse of andere aanverwante zaken? Neem dan eens een kijkje bij onze turnkey-projecten. Wij nemen dan al het werk van u over en u heeft slechts één aanspreekpunt: uw contactpersoon van Aqua Unique. Het enige dat u hoeft te doen, is genieten van uw nieuwe zwembad, dat we gebruiksklaar aan u opleveren. 

Wij komen graag bij u langs

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak snel een vrijblijvende afspraak. 

Door ons gerealiseerde binnenzwembaden