Contact

Een buitenzwembad in uw tuin

Heeft u altijd al gedroomd van een (uniek) buitenzwembad in de tuin? Aqua Unique maakt uw droom waar met een buitenzwembad op maat. Iedere vorm en elk formaat is mogelijk. Om uw zwemwater te beschermen tegen bladeren en vuil en de warmte niet verloren te laten gaan, kunnen wij u bij uw zwembad een afdekking op maat leveren. 

Buitenzwembad in de tuin

Een zwembad in de tuin is ideaal voor wie graag het hele jaar door een vakantiegevoel wil vasthouden. Want wat is er nu fijner dan op een zonnige dag lekker relaxen aan de rand van uw eigen zwembad, met een frisse duik om af te koelen? 

Particulier buitenzwembad op maat

Bij veel zwembadleveranciers heeft u de keuze uit standaard maten en vormen. Bij Aqua Unique doen we dat anders. We maken onze zwembaden helemaal op maat en in de kleuren, vormen en afmetingen die u wenst. Wilt u een zwembad met een bijzonder kleur? Een aparte vorm? Of wilt u wellnesselementen integreren in uw zwembad, zoals een bruisbank? Het is allemaal mogelijk. Ook kunnen we bijvoorbeeld de zwembadafdekking integreren in een heerlijke loungebank in uw zwembad. Comfortabel én functioneel! 

Buitenzwembad en tuinaanleg in één

Het aanleggen van een zwembad in de tuin is een behoorlijke klus. Zeker als het gaat om een bestaande tuin. Bij Aqua Unique heeft u daarom de unieke mogelijkheid om niet alleen het bouwen en installeren van uw zwembad, maar ook het ontwerpen en aanleggen van uw tuin door onze experts te laten uitvoeren. Zo hoeft u maar met één partij te overleggen en hoeft u geen ingewikkelde planningen op elkaar af te stemmen. Wij zorgen ervoor dat uw zwembad wordt geplaatst, dat eventuele andere faciliteiten - zoals een buitendouche - worden geïnstalleerd, én dat uw tuin perfect wordt afgewerkt. Dat noemen wij een turn-key zwembadoplevering: zodra onze vakmensen klaar zijn, is ook uw tuin inclusief zwembad netjes en klaar voor gebruik. Makkelijker kan het niet.

Meer weten over buitenzwembad voor particulieren?

Wilt u ook een zwembad in de tuin? En wilt u daarbij profiteren van de voordelen van maatwerk? Laat uw buitenzwembad ontwerpen en aanleggen door Aqua Unique en u kunt het hele jaar door genieten van de ultieme luxe van een buitenzwembad in uw eigen tuin! Neem contact met ons op voor een afspraak en ontdek de mogelijkheden. Met de projecten op deze pagina kunt u alvast even wegdromen en inspiratie opdoen.