Contact

Wellnessfaciliteiten

In uw openbare zwembad wilt u uw gasten de ultieme ontspanning bieden. Daarom biedt AquaUnique zwembaden waarin uw gasten niet alleen aan hun conditie kunnen werken of kunnen spelen, maar kunnen we uw zwembad ook voorzien van ontspannende wellness faciliteiten.

Relaxen op een bruisbank

In uw zwembad kunt u een bruisbank integreren. Daarbij kunt u kiezen voor een ligbank of een zitbank. De bruisbank is een integraal onderdeel van het zwembad waarin, via kleine bruisdoorvoertjes, een continue bruismassage plaatsvindt. Een bruisbank is dé plaats waar de gasten van uw zwembad kunnen genieten van ontspanning en in een ongedwongen sfeer met elkaar kunnen praten.

Voeg een loungeplateau toe aan uw openbare zwembad

Uw openbare zwembad wordt een plaats waar jong en oud kan genieten van waterpret, wanneer u er een loungeplateau of waterterras aan toevoegt. Uw volwassen gasten kunnen zo half onder water, half in de zon genieten van de warmte op hun huid in de zomer. Kleine kinderen kunnen er, onder toezicht van hun ouders, pootjebaden of spelen in het ondiepe water. Met een waterterras wordt het zwembad een nog fijnere plaats om de hele dag door te relaxen. 

Ligbed in uw openbare zwembad

Een variant op een waterterras of loungeplateau is een geïntegreerd ligbed in het zwembad. Zeker wanneer uw openbare zwembad zich bevindt in een luxe wellnesscenter of hotel, is dit een zeer waardevolle toevoeging voor uw gasten. Op het ligbed liggen uw gasten op de ideale diepte van ongeveer 35 centimeter onder water. Zo genieten ze van de ontspannende werking van het water, zonder weg te drijven.

Jetstream voor sportieve doeleinden

Wilt u de gasten van uw camping, hotel of openbare zwembad ook de kans geven om aan hun conditie te werken, naast ontspanning? Overweeg dan eens een tegenstroomunit of jetstream toe te voegen aan uw zwembad. Daarmee zorgt u ervoor dat het zwembad ook zorgt voor inspanning. Een jetstream bestaat meestal uit meerdere componenten. De belangrijkste zijn een afbouwset, een inbouwset, eventueel een flensset en soms een handgreep. U bepaalt zelf hoe sterk de tegenstroom is voor een zwembeleving op maat.

Reflexzonemassage in uw zwembad

Reflexologie is een Oosterse filosofie, gebaseerd op het idee dat het lichaam een natuurlijke vorm van energie heeft. Als deze energie gemakkelijk en ongehinderd door het lichaam kan stromen, blijft het lichaam gezond. Het toevoegen van reflexzonemassage in uw zwembad kan hierbij helpen. Zeker in een wellnesscentre of luxe hotel is het een waardevolle toevoeging aan het zwembad of de whirlpool voor uw gasten. De reflexmassage kan heel eenvoudig in het zwembad worden geïntegreerd in een ligbed of zitbank. Speciale massagejets in de rugleuning van het bad en bij de kuiten stimuleren de reflexzones, die aan weerszijden van de wervelkolom in de rug zitten. Reflexzonemassage zorgt voor extra ontspanning voor uw gasten. Vraag naar de mogelijkheden om deze techniek ook in uw zwembad in te zetten!

Wij komen graag bij u langs

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak snel een vrijblijvende afspraak. 

Familie de Bruyn

Wij maken véél meer gebruik van het zwembad dan we in eerste instantie verwachtten.

Familie de Bruyn

Aqua Unique

Drukkerij 14
4651 SL  STEENBERGEN

Industrieterrein Reinierpolder II

0167-560905 info@aquaunique.nl