Contact

Geniet van de luxe van een eigen buitenzwembad in uw tuin

Stelt u zich voor: het ultieme vakantiegevoel, het hele jaar door, in uw eigen achtertuin. Bij Aqua Unique, dé specialist in buitenzwembaden, maken we die droom werkelijkheid met op maat gemaakte zwembaden. Of u nu droomt van een uniek design of een klassieke stijl, wij realiseren het perfecte buitenzwembad voor u.

Voordelen van een buitenzwembad

Een zwembad in de tuin brengt niet alleen verkoeling op warme dagen, maar biedt meer voordelen zoals:

  • Een zwembad geeft extra sfeer in uw tuin: een zwembad maakt van de tuin een plek waar het hele gezin graag tijd doorbrengt.
  • Niet de drukte van een openbaar zwembad: u heeft niet alleen geen last meer van de drukte in en rondom het zwembad, maar hoeft ook geen tassen vol met spullen meer mee te nemen.
  • U kunt uw (klein)kinderen goed in de gaten houden: met veel mensen in een zwembad kan het lastig zijn om uw kinderen in de gaten te houden. Met een zwembad in de tuin zit u dichter bij de kinderen en maakt het toezicht houden makkelijker.
  • Goed voor uw gezondheid: regelmatig baantjes zwemmen helpt bij een gezonder leven.

Toenemende populariteit van privé buitenzwembaden

Hoewel openbare buitenzwembaden of recreatieplassen leuk zijn, kunnen ze tijdens warme zomermaanden overvol raken. Een verfrissende duik nemen wordt hierdoor al snel
ontmoedigd door de drukte die kan ontstaan op mooie zomerdagen. Dit maakt een privé buitenzwembad in uw achtertuin een aantrekkelijke optie. U kunt op elk moment van de dag zwemmen of ontspannen in uw eigen zwembad. Bij Aqua Unique ontwerpen en realiseren wij het zwembad van uw dromen.

Wat kost een buitenzwembad?

Een zwembad aanschaffen en aanleggen is een grote investering, maar wat kost een zwembad? Dat ligt geheel aan uw wensen. Vertel ons uw wensen, eisen en voorkeuren voor uw buitenzwembad, aan de hand daarvan stellen wij een offerte op maat voor u op. Zo weet u, voordat u over gaat op aankoop, precies wat u kunt verwachten, zonder verrassingen achteraf.

Zwembadoverkapping of zwemmachine?

In de zomer heerlijk kunne relaxen aan een buitenzwembad met overkapping die helemaal naar uw wens is? Bij Aqua Unique kan dat! Wij doen niet aan standaard maten en vormen. Bij ons kunt u uw zwembad volledig op maat laten maken. De kleur, vorm en afmetingen kunt u zelf bepalen. Een zwembad met overkapping? Een bijzondere kleur? Een aparte vorm? Of misschien wellness-elementen integreren, zoals een bruisbank? Bij Aqua Unique is het allemaal mogelijk. Zo is uw zwembad comfortabel en functioneel.

Een zwembad aanleggen?

Van het eerste ontwerp tot de laatste afwerking, Aqua Unique maakt het mogelijk. Wij ontwerpen en realiseren het buitenzwembad van uw dromen. Wilt u ook een buitenzwembad aanleggen in de tuin? We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn! Geniet van de luxe van een eigen zwembad in uw tuin! Neem vandaag nog contact met ons op.

Wij komen graag bij u langs

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak snel een vrijblijvende afspraak.