Contact

Baden in luxe met een buitenzwembad in uw tuin? Aqua Unique is dé specialist in buitenzwembaden

Heeft u altijd al gedroomd van een (uniek) buitenzwembad in de tuin? Aqua Unique maakt uw droom waar met een buitenzwembad op maat. Iedere vorm en elk formaat is mogelijk. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden voor een buitenzwembad in uw tuin.

Voordelen van een buitenzwembad

Het hebben van een buitenzwembad brengt voordelen met zich mee. Zo geniet u met een buitenzwembad in de tuin het hele jaar door van een vakantiegevoel. Tijdens een warme zomerdag koelt u meteen af met een verfrissende duik. U hoeft daarvoor niet meer naar een druk openbaar zwembad. Daarnaast is zwemmen ook heel gezond. Ieder dag een paar baantjes zwemmen in uw buitenzwembad heeft namelijk veel positieve effecten op uw gezondheid.

De toenemende populariteit van privé buitenzwembaden

Openbare buitenzwembaden of recreatieplassen zijn leuk, maar tijdens de warme zomermaanden ook ontzettend druk. Een verfrissende duik nemen wordt hierdoor al snel belemmerd door een tekort aan bewegingsruimte. Dat maakt het kiezen voor een privé buitenzwembad in uw achtertuin een stuk aantrekkelijker. U kunt op ieder moment een duik nemen of baantjes trekken. Een privé buitenzwembad wordt om deze redenen steeds populairder. Bij Aqua Unique ontwerpen én realiseren wij het buitenzwembad van uw dromen.

Wat kost een buitenzwembad?

Het aanschaffen én aanleggen van een buitenzwembad is een grote investering waar veel bij komt kijken. Wat kost een buitenzwembad? Dat heeft u totaal in eigen hand. Vertel ons al uw wensen, eisen en voorkeuren voor uw buitenzwembad en wij kunnen u vertellen wat de kosten hiervan zullen bedragen. Zo weet u, voordat u over gaat op aankoop, of het haalbaar is binnen uw budget. Wilt u baden in luxe voor een eerlijke prijs? Dat kan met een buitenzwembad van Aqua Unique.

Buitenzwembad en tuinaanleg in één

Het aanleggen van een zwembad in de tuin is een behoorlijke klus. Zeker als het gaat om een bestaande tuin. Bij Aqua Unique heeft u daarom de unieke mogelijkheid om niet alleen het bouwen en installeren van uw zwembad, maar ook het ontwerpen en aanleggen van uw tuin door onze experts te laten uitvoeren. Zo hoeft u maar met één partij te overleggen en hoeft u geen ingewikkelde planningen op elkaar af te stemmen. Wij zorgen ervoor dat uw zwembad wordt geplaatst, dat eventuele andere faciliteiten - zoals een buitendouche - worden geïnstalleerd, én dat uw tuin perfect wordt afgewerkt. Dat noemen wij een turn-key zwembadoplevering: zodra onze vakmensen klaar zijn, is ook uw tuin inclusief zwembad netjes en klaar voor gebruik. Makkelijker kan het niet.

Buitenzwembad met overkapping of zwemmachine? Bij Aqua Unique is alles mogelijk

Wilt u in de zomer ook heerlijk relaxen aan een buitenzwembad met overkapping die er precies uitziet zoals u wilt? Bij Aqua Unique kan dat. Bij veel zwembadleveranciers heeft u de keuze uit standaardmaten en vormen. Bij Aqua Unique doen we dat anders. We maken alle zwembaden op maat. In de kleur, vorm en afmeting die u wenst. Wilt u een zwembad met overkapping? Een zwembad met een bijzondere kleur? Een aparte vorm? Of wilt u wellness elementen integreren in uw buitenzwembad, zoals een bruisbank? Het is allemaal mogelijk. Ook kunnen we bijvoorbeeld de zwembadafdekking integreren in een heerlijke loungebank in uw zwembad. Comfortabel én functioneel.

Een stijlvol buitenzwembad aanleggen? Contacteer ons voor de mogelijkheden

Van een stijlvol buitenzwembad tot aan een buitenzwembad met overkapping. Aqua Unique maakt het allemaal mogelijk. Wij ontwerpen én realiseren het buitenzwembad van uw dromen. Wilt u ook een buitenzwembad aanleggen in de tuin? En wilt u daarbij profiteren van de voordelen van maatwerk? Laat uw buitenzwembad aanleggen door Aqua Unique en u kunt het hele jaar door genieten van de ultieme luxe van een buitenzwembad in uw eigen tuin. Droom weg bij onze gerealiseerde projecten en doe inspiratie op. Neem contact met ons op voor een afspraak en ontdek de mogelijkheden.

Wij komen graag bij u langs

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak snel een vrijblijvende afspraak.