Contact

Zwembad aanleggen? Aqua Unique is dé specialist voor de aanleg van zwembaden

Voor veel mensen is het een langgekoesterde droom: een eigen zwembad aanleggen in de tuin. Tijdens lange, hete zomerdagen genieten van de verkoeling van het water. ’s Ochtends vroeg baantjes trekken om aan de conditie te werken. En samen met vrienden en familie relaxen aan de zwembadrand. Wat komt er allemaal kijken bij de aanleg van zwembaden? Aqua Unique vertelt het u graag.

Welke mogelijkheden zijn er om een zwembad te laten aanleggen?

Bij Aqua Unique verloopt een zwembad laten aanleggen in drie eenvoudige stappen. De eerste stap is natuurlijk het samenstellen van uw droomzwembad. Elk zwembad is maatwerk bij Aqua Unique, dus u kunt het zwembad precies zo ontwerpen zoals u wilt. Kiest u voor een strakke vorm? Of een afwijkende kleur? Een zwembad met wellness faciliteiten zoals een geïntegreerde bruisbank? Of juist een jetstream voor extra conditietraining? Het kan allemaal. Vervolgens gaan we in onze werkplaats aan de slag om uw droomzwembad van hoogwaardig HDPE te fabriceren. Wanneer we het zwembad gaan aanleggen, beginnen we met graafwerkzaamheden en plaatsen we vervolgens het zwembad in het gegraven gat. We laten het zwembad vollopen met water en vullen de zijkanten aan met zand en stabilisé. Dat zorgt ervoor dat het zwembad stevig op zijn plek ligt. Tenslotte brengen we een betonnen rand aan waarop de afdekrand wordt gelijmd. Ook de filterinstallatie sluiten we voor u aan. Een zwembad laten aanleggen door Aqua Unique? Wij regelen alles van begin tot eind.

De toenemende populariteit van zwembaden voor thuis

Een zwembad in eigen tuin zorgt voor een instant vakantiegevoel. Niet gek dat daarom steeds meer mensen kiezen voor het aanleggen van een zwembad. Met een eigen zwembad hoeft u tijdens een warme dag geen verkoeling meer te zoeken in openbare zwembaden of recreatieplassen, maar neemt u gewoon een verfrissende duik in uw eigen zwembad. Een zwembad aan laten leggen door Aqua Unique is binnen één dag geregeld. Het vullen van het bad, het verstevigen van de zijkanten én de afwerking duurt na de plaatsing nog enkele dagen, maar daarna is uw zwembad echt klaar voor gebruik. U zit dus niet wekenlang met een tuin vol onderdelen en apparatuur, maar kunt snel genieten van de ultieme luxe die een eigen zwembad u biedt.

De kosten voor het aanleggen van een zwembad

Benieuwd naar de kosten voor het aanleggen van een zwembad? Bij Aqua Unique ontwerpen we samen het zwembad van uw dromen. Een zwembad met alleen een bruisbank, of juist met meerdere wellness faciliteiten. Bij ons is het allemaal mogelijk. Deel al uw wensen en wij vertellen precies wat het gaat kosten. Wist u daarnaast al dat Aqua Unique niet alleen zwembaden aanlegt, maar ook uw volledige tuin onder handen kan nemen? Wij realiseren uw droomtuin, van ontwerp tot aanleg, mét zwembad. Lees meer over onze turn-key zwembadoplevering.

Zelf een zwembad aanleggen of dit laten doen? Bij Aqua Unique is beide mogelijk

Zelf een zwembad aanleggen is niet iets wat u wekelijks doet. Bij Aqua Unique ontzorgen wij u graag met het aanleggen van uw droomzwembad. Van een luxe grote zwembad tot aan een compact zwembad voor een kleine tuin. Vertel ons alles over uw droomzwembad en wij maken het waar. Een kwalitatief zwembad, snel geplaatst door Aqua Unique.

Een zwembad aanleggen dat volledig past bij uw wensen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Gaat u voor een zwembad met jetstream en een bruisbank? Of kiest u voor een zwembad met een ligbed met speciale relfexzonemassage? Een eigen zwembad aanleggen ligt ook voor u binnen handbereik. We vertellen u graag wat er bij een zwembad aanleggen komt kijken en hoe wij dit proces voor u zo goed mogelijk kunnen laten verlopen. Maak een afspraak in onze showroom of bij u thuis. Graag nemen we alle opties en mogelijkheden met u door. Dan geniet u snel van een zwembad op maat. Doe nog meer inspiratie op en droom weg bij onze gerealiseerde projecten.