Contact

Zwembad aanleggen

Voor veel mensen is het een langgekoesterde droom: een eigen zwembad in de tuin. Tijdens lange, hete zomerdagen genieten van de verkoeling van het water. ’s Ochtends vroeg baantjes trekken om aan de conditie te werken. En samen met vrienden en familie relaxen aan de zwembadrand. Wat komt er eigenlijk kijken bij een zwembad aanleggen? Aqua Unique vertelt het u graag.

Zwembad aanleggen in drie stappen

Bij ons verloopt het aanleggen van uw zwembad in drie eenvoudige stappen. De eerste stap is natuurlijk het samenstellen van uw droomzwembad. Elk zwembad is maatwerk bij Aqua Unique, dus u kunt het zwembad precies zo ontwerpen als u wilt. Kiest u voor een strakke vorm? Een afwijkende kleur? Wellnessfaciliteiten zoals een geïntegreerde bruisbank? Of juist een jetstream voor extra conditietraining? Het kan allemaal.

Zwembad aanleggen binnen één dag

Vervolgens gaan wij in onze eigen werkplaats aan de slag om uw droomzwembad te fabriceren. We maken uw zwembad van hoogwaardig HDPE en maken het klaar voor transport. Op de dag van het aanleggen van uw zwembad, graven we eerst een gat in uw tuin en plaatsen vervolgens het zwembad daarin. We laten het zwembad vollopen met water en vullen de zijkanten aan met zand en stabilisé dat ervoor zorgt dat het zwembad stevig op zijn plek ligt. Tenslotte brengen we een betonnen rand aan waarop de afdekrand word gelijmd. Ook de filterinstallatie sluiten we voor u aan.

Snel zwemmen in uw zwembad

Omdat het aanleggen van uw zwembad slechts één dag duurt, kunt u er al snel in zwemmen. Het vullen van het bad, het verstevigen van de zijkanten en de afwerking duurt na de plaatsing nog enkele dagen en daarna is uw zwembad zwemklaar! U zit dus niet wekenlang met een tuin vol onderdelen en apparatuur, maar kunt snel genieten van de ultieme luxe die een eigen zwembad u biedt.

Meer weten over het aanleggen van een zwembad? 

Een eigen zwembad ligt ook voor u binnen handbereik. We vertellen u graag wat er bij het aanleggen van een zwembad komt kijken en hoe wij dit proces voor u zo goed mogelijk kunnen laten verlopen. Maak een afspraak in onze showroom of bij u thuis. Graag nemen we alle opties en mogelijkheden met u door. Dan geniet u snel van een zwembad op maat!

Download brochure