Contact

Een binnenzwembad dat aan alle eisen voldoet

In een binnenzwembad kunnen uw gasten het hele jaar door zwemmen, terwijl het minder onderhoud nodig heeft dan een buitenbad. Aqua Unique maakt zwembaden voor alle doeleinden, van plezier, ontspanning en wellness tot sport en revalidatie. Omdat een camping andere eisen stelt aan een zwembad dan een sportschool, is ieder zwembad maatwerk.

We ontwerpen samen met u uw binnenzwembad op maat en zorgen ervoor dat het zwembad precies voldoet aan de eisen en wensen van uw gasten. Willen zij sportief bezig zijn? Dan kan een jetstream een ideale toevoeging zijn. Gaat het om ontspanning? Dan kunnen we een bruisbank of zelfs een whirlpool integreren. 

De juiste installatie van uw zwembad

Een binnenzwembad is over het algemeen een ingewikkelder project dan een buitenzwembad, omdat er met meer factoren rekening gehouden moet worden. Zo verandert het leefklimaat in uw gebouw wanneer er zo’n grote hoeveelheid water in het pand komt. Zorg daarom voor een goede klimaat- of ontvochtigingsinstallatie, zodat de lucht in uw zwembadruimte niet te warm of te koud is en het vocht goed wordt afgevoerd. Uw openbare zwembad moet voldoen aan strenge eisen en wet- en regelgeving, op het gebied van onder meer hygiëne en veiligheid. Het is goed om te weten dat onze HDPE-zwembaden Europees gecertificeerd zijn voor openbare binnen- en buitenzwembaden.

Turnkey-projecten

In onze turnkey-projecten nemen wij het complete project op ons. Van het ontwerpen en vervaardigen van het zwembad, tot het papierwerk omtrent het bestemmingsplan en de vergunningaanvraag. Uw zwembad leveren we gebruiksklaar op, zodat uw gasten er meteen van kunnen genieten. 

Wij komen graag bij u langs

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak snel een vrijblijvende afspraak.