Contact

Zwembad installatie nodig? Aqua Unique is de specialist

Heeft u bij Aqua Unique het zwembad van uw dromen gevonden, dan is het belangrijk om de juiste zwembad installatie te kiezen zodat u zonder zorgen kunt genieten. Voor een goed werkende zwembad installatie is Aqua Unique de specialist die u zoekt. Ontdek alles over een zwembad installatie van Aqua Unique.

Wat is een zwembad installatie?

Wanneer u een zwembad laat aanleggen, wilt u natuurlijk wel dat u er zorgeloos van kunt genieten. Hierdoor is het aanschaffen van een zwembad installatie van belang. Een zwembad installatie zorgt er namelijk voor dat uw zwembad altijd in topconditie is en weet u zeker dat u kunt baden in luxe.

Waar moet u rekening mee houden bij de technische installatie van een zwembad?

Een zwembad biedt voldoende ontspanning voor u en uw gezin. Tenzij de waterkwaliteit in orde is. Bij een zwembad is het daarom van belang dat deze goed wordt onderhouden. In ieder zwembad ontstaan immers bacteriën en micro-organismen die bestreden moeten worden. De meeste bacteriën worden gedood door chloor die u met regelmaat opnieuw moet toevoegen aan uw zwembad. De praktijk leert dat niet alle zwembadbezitters dit ook netjes iedere week doen. Heeft u weinig tijd, of bent u bang dat dit regelmatig wordt vergeten? Dan is een volautomatisch zwembad installatie van Aqua Unique de oplossing voor u.

Onze zwembad installaties

Bij Aqua Unique gaan wij voor complete ontzorging. Daarom hebben wij twee verschillende zwembad installaties: Aqua Easy NEXT en Aqua Easy type Daisy 15+ VC. Beide installaties zorgen voor waterkwaliteit zonder dat u ernaar om hoeft te kijken.

1. Aqua Easy NEXT

Waterkwaliteit meten kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door de spanning op het water (in mV). Deze spanning wordt vervolgens vertaald naar een Redox waarde die inzicht geeft in de kwaliteit van het water. Dit bepaald of er al dan niet chloor bij moet. De Aqua Easy NEXT gebruikt de voordelen van de Redox meting, maar is zo ingesteld dat er altijd sprake is van een juiste dosering van chemicaliën.

Voordelen Aqua Easy NEXT

  • Volautomatische waterbehandeling
  • Zeer betrouwbaar
  • Altijd de juiste kwaliteit zwemwater
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzame frequentie pomp

2. Unieke waterbehandeling DAISY® van het toonaangevende bedrijf Dryden Aqua

Maar ook de Aqua Easy type DAISY 15+ VC biedt de oplossing voor u. De werking van deze zwembad installatie is volledig geautomatiseerd. Het meet de waardes in het water, vult het water bij en spoelt het filter terug. Verder heeft u er geen omkijken naar, het is zo goed als onderhoudsvrij. Daarnaast zorgt deze zwembad installatie voor water van drinkwaterkwaliteit. Er zit dankzij deze installatie vrijwel geen chloor in het water. Hierdoor hoeft u na een verfrissende duik uzelf niet onder een douche af te spoelen.

Voordelen Aqua Easy type DAISY®

  • Drinkwaterkwaliteit
  • Onderhoudsvrij
  • Volledig automatisch bijvulsysteem
  • Huidvriendelijk: zorgeloos zwemmen en spelen in het water zonder prikkende ogen, huidirritaties, stug en pluizig haar en chloor(lucht)

De kosten voor de juiste zwembadinstallatie

Bent u op zoek naar complete ontzorging? Dan bent u bij Aqua Unique aan het juiste adres. Vertel ons al uw wensen en wij helpen u bij het kiezen van het juiste zwembad plus de installatie en komen bij u terug met een passende offerte. Een zwembad installatie is misschien een investering, maar zorgt voor meer zwemplezier en minder onderhoud aan uw zwembad. Wanneer uw zwembad niet op de juiste manier wordt onderhouden kunnen hier extra kosten bij opgeteld worden om het te herstellen. Bij Aqua Unique gaan we voor complete ontzorging. Is er toch iets aan de hand? Dan kijken we graag met u mee en komen we samen tot een oplossing.

Een technisch perfect zwembad installatie? Contacteer ons voor de mogelijkheden

Uw zwembad in topconditie houden met  kraakhelder water? Bij Aqua Unique weten we hoe belangrijk dat is. Van ontwerp tot aan zwembad installatie. Bij Aqua Unique halen we alles uit de kast voor een zwembad met waterkwaliteit waar u geen omkijken naar heeft. Baden in luxe begint namelijk bij Aqua Unique. Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij komen graag bij u langs

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak snel een vrijblijvende afspraak. 

Denkt u over een zwembad?

Al ruim 35 jaar de zwembadspecialist

De specialisten van Aqua Unique ontwerpen en realiseren al ruim 35 jaar unieke openbare en particuliere zwembaden op maat. Binnen of buiten, in iedere vorm en kleur die u wenst en vervaardigd van hoogwaardig materiaal.