Contact

Luxe zwembaden

Een zwembad in de tuin is voor de meeste mensen de ultieme droom. Het hele jaar door genieten van een eigen zwembad om lekker baantjes in te trekken, in de zomer heerlijk in af te koelen en om een echt vakantiegevoel te creëren in uw eigen achtertuin: dat wilt u toch ook? En áls u de knoop eenmaal hebt doorgehakt, wilt u het natuurlijk meteen ook goed doen, nietwaar? Dan gaat u voor het allerbeste: een luxe zwembad

Luxe zwembad ontwerpen 

Een luxe zwembad betekent voor iedereen iets anders, maar één ding is wel duidelijk: het is een zwembad met iets extra’s. Met een bruisbank of ingebouwde massageunit bijvoorbeeld, met een ligbank voor extra ontspanning, of juist met een jetstream of zwemmachine voor extra uitdaging. Een luxe zwembad betekent ook: een zwembad dat precies naar uw wensen is vormgegeven en gemaakt, in de kleur die u wenst, en waaraan u weinig tot geen onderhoud hebt. Bij Aqua Unique is dat precies wat we doen: we ontwerpen unieke, luxe zwembaden op maat, en leggen ze aan bij particulieren en bedrijven. 

Aanleggen van luxe zwembaden

Het ontwerpproces van uw luxe zwembad kan verder gaan dan alleen het zwembad zelf. Want we kunnen u het hele proces uit handen nemen en zelfs uw tuininrichting voor u verzorgen. Zo heeft u maar één partij om mee te communiceren en weet u zeker dat alles volgens een strakke planning wordt uitgevoerd. Het aanleggen van uw zwembad is bij Aqua Unique bovendien een relatief snelle aangelegenheid: omdat we uw complete zwembad in onze werkplaats vervaardigen van het hoogwaardige materiaal HDPE en het in één stuk naar uw huis vervoeren, kan het in de meeste gevallen ook op één dag geplaatst worden. 

Meer weten over luxe zwembaden op maat?

Wilt u ook genieten van een heerlijk luxe zwembad in uw eigen tuin? En wilt u daarbij volledig zelf bepalen wat de vorm, afmetingen en kleur van uw zwembad worden? Vindt u het daarnaast fijn om helemaal ontzorgd te worden in het volledige proces – zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw zwembad zodra het is aangelegd? Dan is Aqua Unique voor u dé partner. Ontdek in ons projectoverzicht de luxe zwembaden die we al hebben aangelegd of neem contact op voor meer informatie. 
 

Laat ons werk u overtuigen

Meer informatie ontvangen?

Vraag onze brochure boordevol inspiratie aan.

Aqua Unique

Drukkerij 14
4651 SL  STEENBERGEN

Industrieterrein Reinierpolder II

0167-560905 info@aquaunique.nl