Contact

Luxe zwembaden

Bent u opzoek naar een luxe zwembad? Er zijn veel mogelijkheden. Van een luxe zwembad in de tuin tot een luxe binnenzwembad. Wij van Aqua Unique zijn gespecialiseerd in het leveren van hoge-kwaliteit zwembaden met een luxe uitstraling. In dit artikel helpen we u op weg met de verschillende mogelijkheden. Van ontwerp en aanleg tot luxueuze wellness faciliteiten. Ook geven we aanvullende tips voor het maken van de juiste keuze.

Veel zwemplezier!

Wat is een luxe zwembad?

Een luxe zwembad is niet te vergelijken met een standaard bad. Uit onze ervaring betekent een luxe zwembad een zorgeloze ontspanning die volledig aan uw behoeften voldoet. Dit betekent op haar minst geen lekkage, kleurvast en onderhoudsvriendelijk. Ook na 10 jaar. En uiteraard luxueuze mogelijkheden. Een extra trap? Een ligbank met bruisbank? Een loungeplateau en whirlpool? Alles is mogelijk met een luxe zwembad.

Luxe betekent naast uitstraling en comfort ook dat u er geen omkijken naar heeft. Tijd is ons meest waardevolle bezit. Meer tijd is een échte luxe. Genieten in de tuin, aan uw zwembad, samen met de kinderen. Zwemmen in het verwarmde water. In alle rust en gezelschap.

Dit is onze visie omtrent een luxe zwembad. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in produceren en leveren van op maat gemaakte luxe zwembaden. Altijd van topkwaliteit. Of dat nu in uw tuin is, of bij een Van Der Valk Hotel. We zetten een stap verder. En altijd volgens uw wensen en behoeften op basis van persoonlijk advies (vrijblijvend). De hoogste kwaliteit kunnen wij garanderen dankzij onze specialisatie in luxe HDPE zwembaden. Dit staat voor High Density Polyethyleen. Een van de meest duurzame kunststoffen met bijzonder lange levensduur. En makkelijk te reinigen (ook dat is een luxe).

Laten we een aantal voorbeelden bekijken.

Voorbeelden van luxe zwembad in de tuin

In de afgelopen jaren hebben we prachtige luxe zwembaden mogen leveren. Veel mensen kiezen voor een luxe zwembad in de tuin. Zo krijgen we regelmatig enthousiaste ervaringen te horen dat ze er volledig ontspannen door worden. Zoals na het werk. Heerlijk thuiskomen met een duik vanuit uw achtertuin in uw eigen luxe zwembad.

Waar mag u aan denken? We laten graag ons werk voor ons spreken: bekijk onze projecten.

Daar vindt u recente voorbeelden van luxe zwembaden in de tuin. Zowel in Nederland als in België.

Bent u opzoek naar een luxe zwembad in de tuin?

luxe zwembad

Wij van Aqua Unique helpen u graag verder. Zo komen we graag vrijblijvend bij u langs om de opties te bespreken. Of u kunt terecht in onze showroom. Belangrijk is dat wij graag een stap verder zetten. Zo kunnen we een 3D-ontwerp van uw tuin maken. In dit ontwerp geven we inspiratie over hoe we samen een luxe zwembad in de tuin kunnen positioneren en installeren. En, als u dat van plan bent, kunnen wij zelfs als één aanspreekpunt fungeren voor turn-key projecten. Oftewel: van tuinaanleg tot een luxe zwembad in de tuin, wij regelen het met de hoogste kwaliteit.

Het plaatsen van een luxe zwembad in de tuin regelen wij in één dag. Dit komt omdat wij de luxe zwembaden prefab aanleveren vanuit onze eigen werkplaats. Daarna begint het proces van aanleggen. Denk aan het afvullen van het zwembad en het installeren van technische ruimte. Wij zijn een gevestigde naam in Nederland omtrent exclusieve baden, maar we zijn ook een familiebedrijf. Wij schakelen snel en persoonlijk. Dit is hoe wij de hoogste kwaliteit en service kunnen waarborgen.

Neem contact op.

Aanleggen van luxe zwembaden: hoe werkt het?

Het ontwerpproces van uw luxe zwembad kan verder gaan dan alleen het zwembad zelf. We kunnen u het hele proces uit handen nemen en zelfs uw tuininrichting voor u verzorgen. Zo heeft u maar één partij om mee te communiceren en weet u zeker dat alles volgens een strakke planning wordt uitgevoerd. Het aanleggen van uw zwembad is bij Aqua Unique bovendien een relatief snelle aangelegenheid: omdat we uw complete zwembad in onze werkplaats vervaardigen van het hoogwaardige materiaal HDPE en het in één stuk naar uw huis vervoeren, kan het in de meeste gevallen ook op één dag geplaatst worden. 

Neem contact op.

Wat kost een luxe zwembad?

luxe zwembaden

Een luxe zwembad in de tuin hoeft niet duurder te zijn dan een goedkoop bad. Dit komt omdat zij een langere levensduur heeft. Daarnaast wordt de prijs ook bepaald door de mate van luxe die u wenst. Een bruisbank om te bubbelen, een lounge plateau om te relaxen in uw zwembad, of sportief zwemmen tegenin een jetstream. En geen overbodige luxe: verwarmd water. Er is veel mogelijk, en alles heeft haar prijs.

Een luxe zwembad kopen doen mensen vaak om twee redenen. De eerste is omdat zij waarde hechten aan comfort en ontzorging. De tweede is omdat ze graag een bad willen naar volledige persoonlijke behoefte. Geen half werk. Een bijkomend voordeel is de hogere levensduur. Tot slot vinden onze klanten het heel waardevol dat ze weinig omkijken hebben naar hun zwembad. Ze zijn zoveel mogelijk geautomatiseerd en onderhoudsarm. Denk aan automatische filterinstallatie, lamellen afdekking, et cetera.

Bovendien geeft een luxe zwembad een bijzondere uitstraling. Maar het allerbelangrijkste: het leidt tot ontspanning, plezier en meer samenzijn met het gezin. Natuurlijk is dit van onschatbare waarde.

De initiële investering bij een luxe zwembad ligt hoger in vergelijking tot, bijvoorbeeld, een beton zwembad. De levensduur is echter ook langer. Dit bespaart hoge onvoorziene kosten. Van onderhoud tot aan complete zwembadrenovatie. Immers, wij renoveren ook zwembaden. Vaak kiest de klant er voor om het dan alsnog in één keer goed te doen. Zij kiezen voor een hoogwaardig HDPE zwembad. Opdat zij daarna zorgeloos genieten. Mede omwille de 15 jaar garantie die wij beloven. Dat zwemt lekker.

De werkelijke prijs is afhankelijk van uw wensen en behoeften. Wilt u gaan voor kwaliteit en heeft u interesse? Graag verdienen wij een kans om u van waarde te zijn. Neem met ons contact op voor een vrijblijvende offerte:

Neem contact op.

Luxe binnenzwembad: wat is er mogelijk?

Een luxe binnenzwembad is net zo goed realiseerbaar als in de tuin. Wij maken regelmatig luxe binnenzwembaden. Dit omvat ook particuliere binnenzwembaden van binnen- naar buiten (letterlijk). Ziet u het al voor u? Rustig wakker worden in uw badjas. Het zonnetje schijnt, de vogeltjes fluiten. De koffie smaakt weer heerlijk. U loopt vanuit binnen naar uw zwembad. Even een opfrissende duik nemen. Paar baantjes zwemmen om in de juiste energiemodus te komen. En klaar voor de nieuwe werkdag!

Met een luxe binnenzwembad wilt u misschien wel weer zo snel mogelijk thuiskomen om weer een duik te nemen. Alles is mogelijk.

Zoals aangegeven kunnen wij uw luxe zwembad volledig op maat maken. Om een indruk te geven vind u hieronder enkele mogelijkheden (niet uitsluitend tot):

  • Hoge kwaliteit materiaal
  • Afmetingen naar wens, en volledig in harmonie met uw huis
  • Diverse kleuren mogelijk
  • Maatwerk zoals (extra) trappen, een lounge plateau, zitbank, verhoging of verdieping, ronde vormen, et cetera
  • Wellness faciliteiten: denk aan een jetstream, bruisbank, ligbed, whirlpool, et cetera

Wilt u graag een exclusief zwembad met verschillende wellness faciliteiten? Dat kan!. Naast uitstraling is natuurlijk ook comfort belangrijk. Lees hier alles over de mogelijkheden tot wellness faciliteiten.

Van welke materialen wordt een luxe zwembad gemaakt?

Een luxe zwembad wordt gemaakt met een kunststof kuip. Er zijn verschillende kunststofmaterialen mogelijk, waaronder polyester, vinyl-ester, epoxy, polyethyleen en polypropyleen (PPC). Ieder heeft haar voor- en nadelen. Wij maken gebruik van het hoogwaardige duurzame kunststof HDPE (polyethyleen), omdat uit onze ervaring dit een zeer lange levensduur biedt. Bovendien is het kleurvast en gemakkelijk te reinigen. Het is omwille deze feiten dat wij 15 jaar garantie bieden.

In dit artikel leggen wij uit waarom wij kiezen voor HDPE zwembaden.

Schoonmaken van zwembaden op een luxe manier

Tot slot nog een kleine aanvulling op het schoonmaken van zwembaden. Ook dit kan uiteraard op een luxe manier! De oplossing hiervoor is een zwembadrobot. Dit is een automatische reiniger die, afhankelijk van type en model, uw zwembad in enkele uren zelfstandig reinigt. Wel zo makkelijk. Als u specifiek hiernaar opzoek bent, kunnen wij u verder helpen met onze afdeling Swim Unique. Een gratis demonstratie aan huis is mogelijk. Hiervoor kunt u terecht op de website www.swimunique.nl of e-mailen naar swimunique@outlook.com.  

Wilt u binnenkort genieten van uw eigen luxe zwembad? We krijgen veel aanvragen. Neem met ons contact op om te kijken wat mogelijk is en hoe snel levering haalbaar is.

Laat ons werk u overtuigen

Meer informatie ontvangen?

Vraag onze brochure boordevol inspiratie aan.

Aqua Unique

Drukkerij 14
4651 SL  STEENBERGEN

Industrieterrein Reinierpolder II

0167-560905 info@aquaunique.nl