Contact

Onze vele mogelijkheden voor luxe zwembaden

Bent u opzoek naar een luxe zwembad? Bij Aqua Unique is veel mogelijk. Van een luxe zwembad in de tuin tot een luxe binnenzwembad, het kan allemaal. Wij van Aqua Unique zijn gespecialiseerd in het leveren van zwembaden met een hoge kwaliteit, met een luxe uitstraling. In dit artikel helpen we u op weg met de verschillende mogelijkheden. Van ontwerp en aanleg tot luxueuze wellnessfaciliteiten. Ook geven we aanvullende tips.

Veel zwemplezier!

Wat is een luxe zwembad?

Een luxe zwembad is niet te vergelijken met een standaard bad. Uit onze ervaring betekent een luxe zwembad een zorgeloze ontspanning die volledig aan uw behoeften voldoet. Dit betekent op zijn minst geen lekkage, kleurvastheid en onderhoudsvriendelijk. Zo gaat het zwembad decennia lang mee. Er zijn uiteraard allerlei luxueuze mogelijkheden. Een extra trap? Een ligbank met bruisbank? Een loungeplateau en whirlpool? Een zwemmachine? Alles is mogelijk met een luxe zwembad. Luxe betekent naast uitstraling en comfort ook dat u er geen omkijken naar heeft. Tijd is ons meest waardevolle bezit. Meer tijd is een échte luxe. Genieten in de tuin, aan uw zwembad, samen met de kinderen. Zwemmen in het verwarmde water. In alle rust en gezelschap.

Luxe HDPE-zwembaden

Wij vinden het belangrijk dat u echt geniet van een luxe zwembad. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in produceren en leveren van op maat gemaakte luxe zwembaden. Ze zijn altijd van topkwaliteit. Of dat nu in uw tuin is, of bij een Van Der Valk-Hotel. We zetten een stap verder. En altijd volgens uw wensen en behoeften op basis van persoonlijk advies. De hoogste kwaliteit kunnen wij garanderen wij dankzij onze specialisatie in luxe HDPE zwembaden. Dit staat voor High Density Polyethyleen. Dit is een van de meest duurzame kunststoffen met bijzonder lange levensduur. De zwembaden zijn makkelijk te reinigen. Laten we een aantal voorbeelden bekijken:

Voorbeelden van luxe zwembad in de tuin

In de afgelopen jaren hebben we prachtige luxe zwembaden mogen leveren. Veel mensen kiezen voor een luxe zwembad in de tuin. Mensen zijn heel tevreden over onze zwembaden. Zo krijgen we regelmatig enthousiaste reacties, waarin mensen vertellen dat ze heerlijk ontspannen in het zwembad, bijvoorbeeld na het werk. Dat is heerlijk thuiskomen met een duik vanuit uw achtertuin in uw eigen luxe zwembad. We laten graag ons werk voor ons spreken: bekijk onze projecten. U leest dan over recente voorbeelden van luxe zwembaden in de tuin, die we hebben aangelegd in Nederland en België.

Bent u opzoek naar een luxe zwembad in de tuin?

luxe zwembad

Wij helpen u graag verder. Zo komen we graag vrijblijvend bij u langs om de opties te bespreken. Of u kunt terecht in onze showroom. In de werkplaats ziet u gelijk hoe wij de zwembaden maken. Daarnaast staat er altijd wel een zwembad klaar voor transport. Dit geeft een goed beeld van uw toekomstige zwembad er uit komt te zien. Indien gewenst, is het mogelijk om een 3D-ontwerp te maken van uw tuin. In dit ontwerp geven we inspiratie over hoe we samen een luxe zwembad in de tuin plaatsen.

Zo wordt uw nieuwe zwembad gemaakt en aangelegd

Het plaatsen van een luxe zwembad in de tuin regelen wij in één dag. Dit komt omdat wij de luxe zwembaden prefab aanleveren vanuit onze eigen werkplaats. Daarna begint het proces van aanleggen. Wij zijn een gevestigde naam in Nederland, maar we zijn ook een familiebedrijf. Wij schakelen snel en persoonlijk. Wij gaan voor de hoogste kwaliteit en de beste service. Het aanleggen van uw zwembad is bij Aqua Unique bovendien een relatief snelle aangelegenheid: omdat we uw complete zwembad in onze werkplaats vervaardigen van het hoogwaardige materiaal HDPE en het in één stuk naar uw huis vervoeren, kan het in de meeste gevallen ook op één dag geplaatst worden. 

Neem contact op.

Wat kost een luxe zwembad?

luxe zwembaden

Een luxe zwembad in de tuin hoeft niet duurder te zijn dan een goedkoop bad. Dit komt omdat zij een langere levensduur heeft. Daarnaast wordt de prijs ook bepaald door de mate van luxe die u wenst. Een bruisbank om te bubbelen, een lounge plateau om te relaxen in uw zwembad, of sportief zwemmen tegenin een zwemmachine. Maar ook wat voor filterinstallatie en afwerking uw kiest bij uw zwembad. En geen overbodige luxe: verwarmd water. Er is veel mogelijk, en alles heeft zijn prijs.

Daarom een luxe zwembad van Aqua Unique

Een luxe zwembad kopen doen mensen vaak om twee redenen. De eerste is omdat zij waarde hechten aan comfort en ontzorging. De tweede is omdat ze graag een zwembad willen naar volledige persoonlijke behoefte. Geen half werk. Een bijkomend voordeel is de hogere levensduur. Tot slot vinden onze klanten het heel waardevol dat ze weinig omkijken hebben naar hun zwembad. Ze zijn zoveel mogelijk geautomatiseerd en onderhoudsarm. Denk bijvoorbeeld aan automatische filterinstallatie en lamellen afdekking.

De initiële investering bij een luxe zwembad ligt hoger in vergelijking tot, bijvoorbeeld, een beton zwembad. De levensduur is echter ook langer. Dit bespaart hoge onvoorziene kosten. Van onderhoud tot aan complete zwembadrenovatie. Vaak kiest de klant er voor om het dan alsnog in één keer goed te doen. Zij kiezen voor een hoogwaardig HDPE-zwembad met 15 jaar garantie.

Luxe binnenzwembad: wat is er mogelijk?

Een luxe binnenzwembad is net zo goed realiseerbaar als in de tuin. Wij maken regelmatig luxe binnenzwembaden. Dit omvat ook particuliere binnenzwembaden van binnen- naar buiten (letterlijk). Ziet u het al voor zich? Rustig wakker worden in uw badjas. Het zonnetje schijnt, de vogeltjes fluiten. Een verfrissende duik nemen is dan heerlijk. Met een luxe binnenzwembad wilt u misschien wel weer zo snel mogelijk thuiskomen om weer een duik te nemen. Wilt u graag een exclusief zwembad met verschillende wellnessfaciliteiten? Dat kan!. Naast uitstraling is natuurlijk ook comfort belangrijk. Lees hier alles over de mogelijkheden tot wellnessfaciliteiten.

Van welke materialen wordt een luxe zwembad gemaakt?

De materiaal keuze voor een luxe binnenzwembad is hetzelfde als bij een luxe buitenzwembad. Zo kunt u voor een meatriaal kiezen dat bij u past.  Wij maken gebruik van het hoogwaardige duurzame kunststof HDPE (polyethyleen), omdat uit onze ervaring dit een zeer lange levensduur biedt. Bovendien is het kleurvast en gemakkelijk te reinigen.

Schoonmaken van zwembaden op een luxe manier

Tot slot nog een kleine aanvulling op het schoonmaken van zwembaden. Ook dit kan uiteraard op een luxe manier! De oplossing hiervoor is een zwembadrobot. Dit is een automatische reiniger die, afhankelijk van type en model, uw zwembad in enkele uren zelfstandig reinigt. Wel zo makkelijk. 

Ontdek onze snelle levering

Wilt u binnenkort genieten van uw eigen luxe zwembad? Neem contact met ons op om te kijken wat mogelijk is en hoe snel levering haalbaar is. Ook stellen we graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Laat ons werk u overtuigen

Meer informatie ontvangen?

Vraag onze brochure boordevol inspiratie aan.

Aqua Unique

Drukkerij 14
4651 SL  STEENBERGEN

Industrieterrein Reinierpolder II

0167-560905 info@aquaunique.nl