Contact

Een buitenzwembad op maat

Net zoals zwembaden thuis geëvolueerd zijn naar een stuk van de leef- en woonomgeving, zo kent ook het openbare zwembad een evolutie. Consumenten stellen steeds hogere eisen waardoor een zwembad steeds meer te bieden moet hebben. Het zwembad moet een plek worden waar sport en waterplezier de boventoon voeren. Plezier kan niet alleen in, maar ook rónd het zwembad plaatsvinden.

 

Uw gasten genieten optimaal van de zomer in een heerlijk buitenzwembad. Bij Aqua Unique hebben we veel ervaring met het ontwerpen en vervaardigen van openbare buitenzwembaden. Ook het papierwerk, zoals vergunningaanvragen, kunnen we van u overnemen. Om uw zwembad te beschermen tegen vuil en de warmte niet verloren te laten gaan, kunnen we uw zwembad voorzien van een perfect passende afdekking. 

Waterspeeltuin

Waterspeeltuinen komen perfect tegemoet aan de behoefte van de allerkleinste om met het water te spelen. In Noord-Amerika zijn waterspeeltuinen een bekend fenomeen waar ze al 20 jaar lang worden gebruikt voor het vermaak van kinderen. Deze waterspeeltuinen komen ook steeds vaker voor in Europa.

Kinderen voelen zich van nature aangetrokken door water en vinden in zo’n interactieve waterspeeltuin een veilige en gezonde speelomgeving. De waterspeeltuinen zetten aan tot langdurig en veel bewegen en dragen zo bij aan de gezondheid en de ontwikkeling van kinderen. Door de inactiviteit van waterspeeltuinen worden kinderen gestimuleerd om samen te werken, te leren en creatief om te gaan met spannende uitdagingen. Zo dragen waterspeeltuinen bij aan de ontwikkeling van kinderen (Hermans, D. 2013).

Hermans, D. (2013) Het zwembad wordt een speeltuin: Reportage in vakblad Zwembadpro

Wij komen graag bij u langs

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak snel een vrijblijvende afspraak.