Contact

Wellnessfaciliteiten in uw zwembad

Wilt u een zwembad in de tuin? En wilt u daar meer in kunnen doen dan alleen baantjes trekken en een beetje afkoelen op warme dagen? Kies dan voor wellnessfaciliteiten in uw zwembad. Daarmee maakt u van een simpel zwembad uw eigen privé wellnesscenter, waar u kunt ontspannen of – wanneer u dat wilt – ook inspanning kunt leveren! 

Bruisbank in uw zwembad

Het is mogelijk een ligbank of een zitbank in uw zwembad te integreren waaruit heerlijke bruisende bubbeltjes komen. U geniet zo van een fijne massage, terwijl u ontspant in uw eigen zwembad. Ziet u zichzelf al zitten, op een fijne zomeravond, met een drankje binnen handbereik? Heerlijk! 

Relaxed liggen op een loungeplateau  

In uw zwembad kunt u ook een loungeplateau – ook wel waterterras genoemd – toevoegen. Daarmee kunt u half onder water, half in de zon genieten van de warmte en tegelijkertijd verkoeling krijgen van het zwembadwater. Ook wanneer u kleine kinderen heeft, is dit de perfecte plek om hen onder toezicht te laten spelen in het zwembad, omdat het water hier heel ondiep is. Een loungeplateau is dus voor jong en oud een waardevolle toevoeging voor uw zwembad.  

Een ligbed in uw zwembad

Wilt u nóg comfortabeler liggen dan u op een waterterras of loungeplateau kunt doen? Dan kunnen we in uw zwembad ook een ligbed integreren. U ligt daarbij op een ergonomisch gevormd ligbed dat zón 35 centimeter onder water zit. Daardoor kunt u ontspannen, zonder weg te drijven van de plaats waar u ligt. 

Werken aan uw conditie met een jetstream

Wilt in uw zwembad niet alleen ontspannen, maar ook werken aan uw conditie? Dan is een jetstream voor u een waardevolle toevoeging! Een jetstream zorgt voor tegenstroom, zodat u tegen de stroom in kunt zwemmen. U kunt zelf bepalen hoe sterk deze stroom is. En wilt u serieus werken aan uw conditie, dan is een zwemmachine – het grote broertje van de jetstream – voor u dé oplossing. Deze creëert een zodanig sterke tegenstroom dat u flink kunt trainen, zonder dat u daarvoor een zwembad van Olympische afmetingen in de tuin hoeft aan te leggen!  

Relaxen met reflexzonemassage

Reflexologie is een Oosterse filosofie. Deze is gebaseerd op het idee dat het lichaam een natuurlijke vorm van energie heeft. Om die energie ongehinderd door het lichaam kan stromen, blijft u gezond. Hierbij kan reflexzonemassage helpen. In de zwembaden van Aqua Unique kan een zitbank of ligbed met speciale reflexzonemassage worden geïntegreerd, waarbij de massagejets op precies de juiste plaatsen exact de juiste stimulerende druk uitoefenen. Het resultaat? Extra ontspanning en een lichaam en geest die in balans zijn! 

Meer weten over wellness in uw zwembad?

U ziet: een zwembad van Aqua Unique is méér dan alleen een zwembad. Het kan uw eigen privé wellnesscenter in de tuin zijn! Ontdek de mogelijkheden en neem contact met ons op. We vertellen u er graag alles over.

Wij komen graag bij u langs

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak snel een vrijblijvende afspraak. 

Denkt u over een zwembad?

Al ruim 35 jaar de zwembadspecialist

De specialisten van Aqua Unique ontwerpen en realiseren al ruim 35 jaar unieke openbare en particuliere zwembaden op maat. Binnen of buiten, in iedere vorm en kleur die u wenst en vervaardigd van hoogwaardig materiaal.