Contact

Project in de spotlights: Zwemschool Zeeland

Binnenzwembad voor Zwemschool Zeeland met speciaal ontworpen onderhoudsvriendelijke zwembadrand.

Ter uitbreiding van Zwemschool Zeeland heeft Aqua Unique het binnenzwembad gerealiseerd. Dit compacte zwembad is vooral bedoelt om jonge kinderen zwemles te kunnen geven. Aqua Unique heeft hiervoor in samenwerking met Zwemschool Zeeland een compact zwembad ontwikkeld met een onderhoudsvriendelijke zwembadrand en vier trappen die in de zijwanden zijn geïntegreerd en geen ruimte in beslag nemen.    

Speciaal ontworpen onderhoudsvriendelijk afwerkrand

Omdat kinderen vaak via de zijkanten in en uit het water klimmen is er vanuit Zwemschool Zeeland de behoefte ontstaan aan een onderhoudsvriendelijke en gebruiksvriendelijke zwembadrand. Aqua Unique heeft de zwembadrand geïntegreerd in de vloer waardoor er geen voegen en naden aanwezig zijn. Vuil en bacteriën kunnen zich nu niet hechten aan de voegen en naden waardoor het zwembad gemakkelijk te onderhouden is.

Trap verwerkt in zijwand

Om alle ruimte in het zwembad te benutten is er voor gekozen om de trappen netjes weg te werken in de zijwanden zodat er geen ruimte verloren gaat. Het zwembad kan daardoor in zijn geheel worden benut. Vanwege de speciaal ontworpen zwembadrand kunnen de kinderen zichzelf aan de zwembad rand omhoog tillen en zijn traprelingen overbodig.   

Er wordt nog hard gewerkt aan om uitbreiding van Zwemschool Zeeland af te ronden. Naar verwachting zal in het voorjaar de officiële opening zijn. Bekijk meer foto's van dit project hier