Contact

compact zwembad voor een kleine tuin

Less is more, heb je een kleine tuin maar altijd al een zwembad willen hebben, dat kan! Met de nieuwste technische producten van tegenwoordig hoeft een zwembad niet meer groot te zijn en is er ook een compact zwembad voor de kleinere tuinen mogelijk.

KLEIN MAAR FIJN

Om genoeg ruimte te hebben om te kunnen zwemmen en baantjes te trekken, is een groot zwembad wenselijk. Alleen is niet elke tuin geschikt voor een groot zwembad. Tegenwoordig kan hetzelfde gerealiseerd worden in een compact zwembad dat geschikt is voor de kleinere tuinen. Door bijvoorbeeld een jetstream te integreren kan er tegen de stroom in worden gezwommen zonder dat je verplaatst. Door deze techniek kan je ook in een klein zwembad sportief bezig zijn.

Compacte zwembaden zijn ideaal voor mensen die ultiem willen genieten van een mooi zwembad maar hier niet veel ruimte voor hebben.  

WELLNESS

Het is tegenwoordig ook mogelijk om wellness faciliteiten te integreren in een compact zwembad. Hierbij kan gedacht worden aan een bruisbank, ligbed en massagejets. Ook de trap kan op zo’n manier worden geïntegreerd dat het geen extra ruimte in beslag neemt.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN BIJ AQUA UNIQUE

Aqua Unique is specialist op gebied van op maat gemaakte zwembaden. Er wordt geluisterd naar u wensen en gekeken naar de mogelijkheden om zo het perfecte zwembad voor u en uw tuin te realiseren. Mocht u vragen hebben of meer willen weten dan kunt u contact opnemen met een van onze specialisten. Ze staan u graag te woord en komen vrijblijvend langs voor een afspraak.