Contact

Haal meer uit uw camping met een zwembad op maat!

Een zwembad is de perfecte manier om meer bezoekers naar uw camping te trekken. Maar wat voor zwembad past bij uw camping? Een waterspeeltuin voor de kinderen? Een zwembad met wellnesstoevoegingen voor rustzoekers? Of juist een zwembad om baantjes in te trekken voor de actieve vakantieganger? Aqua Unique maakt uw zwembad op maat, zodat het precies past bij de wensen van uw bezoekers! 

Zwembaden voor campings

Inmiddels hebben we al veel campings voorzien van het perfecte zwembad. Bijvoorbeeld camping- en chaletpark De Uitwijk in de Heen. Eigenaar Maries van Nieuwenhuizen vindt het een waardevolle toevoeging. “Ik zou het zeker aanraden aan andere campinghouders”.

Camping voor natuurliefhebbers

Camping- en chaletpark De Uitwijk is een rustige camping, gelegen in het Brabantse dorp De Heen. “Natuurliefhebbers kunnen hier in alle rust en ruimte genieten van de mooie natuurgebieden die Brabant te bieden heeft. Om in het hoogseizoen meer gasten te trekken, hebben we besloten om een zwembad aan te laten leggen. De vraag was alleen: wat voor zwembad?”

Zwembad dat in het plaatje past

Het zwembad moest in het plaatje passen van de camping, voldoen aan de wensen van de eigenaren, inspelen op de behoeftes van de campinggasten én uiteraard voldoen aan alle wet- en regelgeving. “Laten we het gewoon klein houden” vatte Maries van Nieuwenhuizen zijn wensen samen. Aan de hand daarvan heeft Aqua Unique een campingconcept ontwikkeld dat inspeelt op de vraag van kleine tot semi-grote campings om meer uit hun onderneming te halen. 

Twee zwembaden

Voor camping De Uitwijk zijn twee baden ontworpen: een peuterbad van 4x4 meter en 40 centimeter diep en een regulier bad van 4x10 meter en 1.38 meter diep. De baden zijn gemaakt van het materiaal HDPE, een kunststofsoort die in iedere maat, vorm en zelfs kleur kan worden gemaakt en die niet kapot kan.

Perfect zwembad voor de camping

Maries van Nieuwenhuizen is tevreden over de aanleg van het zwembad. “De medewerkers van Aqua Unique kwamen hun afspraken na, ze zijn vakkundig en ze hebben alles keurig netjes aangelegd. Het zwembad is er nu ruim drie maanden en er wordt veel gebruik van gemaakt. Iedereen is dik tevreden en wij zijn er harstikke blij mee. Op warme dagen in de zomer leek het soms net een melkbad, vanwege alle zonnebrandmiddelen. Maar gelukkig komt dat door de goede filterinstallatie altijd weer goed. We hebben een prima prijs betaald voor een perfect bad dat voldoet aan alle wettelijke normen. En, heel fijn: Aqua Unique heeft alles van A tot Z geregeld – tot de zwemvergunning aan toe.” 

Zwembad voor uw camping

Wilt u weten wat een zwembad voor uw camping kan betekenen? Of heeft u al een zwembad, maar wilt u dat laten renoveren en er extra’s zoals wellness of een waterspeeltuin aan toevoegen? Maak een afspraak met Aqua Unique. Wij komen vrijblijvend langs op uw camping en informeren u graag over alle mogelijkheden.  

Camping- en chaletpark De Uitwijk

Het was gewoon super! De jongens hebben hard gewerkt en alles netjes aangelegd

Camping- en chaletpark De Uitwijk, De Heen

Denkt u over een zwembad?

Al ruim 35 jaar de zwembadspecialist

De specialisten van Aqua Unique ontwerpen en realiseren al ruim 35 jaar unieke openbare en particuliere zwembaden op maat. Binnen of buiten, in iedere vorm en kleur die u wenst en vervaardigd van hoogwaardig materiaal.