Contact

Whitepaper - De noodzaak van camping met zwembad

Wist u dat het aantal campingovernachtingen toeneemt, terwijl het aantal campings juist afneemt? En dat het aantal zwembaden in Nederland terugloopt? Een opvallende trend waar u als camping van kunt profiteren. U zult vast denken dat dit voor u niet opgaat, u heeft immers al een zwembad. Maar met de toename van campingovernachtingen, is ook de vraag naar luxe toegenomen. En daar komen wij in beeld.

Een nieuw zwembad van of zwembadrenovatie door Aqua Unique levert u niet alleen een opwaardering van uw camping op, de kosten voor onderhoud dalen ook significant. Dankzij het gebruik van High Density Polyethyleen (HDPE) kunnen wij maken wat u wilt, zonder ons in moeilijke bochten te hoeven wringen. Daarbij kunt u bij ons aankloppen voor de gehele verandering van het zwembad, inclusief bestrating, beplanting en meer. Samen met u streven we zo naar de perfecte uitwerking van uw wensen!

Wilt u meer weten over de noodzaak van zwembaden voor uw camping? Vraag dan via het formulier hiernaast onze whitepaper aan.
Heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op!