Contact

Wellnessfaciliteiten

Naast het leveren van de mooiste binnen- en buitenzwembaden, kunt u bij Aqua Unique ook terecht voor ontspannende wellness faciliteiten.

Bruisbank

U kunt een bruisbank in uw zwembad integreren voor optimale ontspanning en genot. Dit kan zowel een ligbed als een zitbank zijn. Hierin worden systematisch bruisdoorvoertjes geplaatst, die zorgen voor een ideale bruismassage.

Loungeplateau of waterterras

Met een loungeplateau in uw zwembad kunt u genieten en ontspannen in ondiep water. Ideaal voor wie houdt van pootje baden. Wanneer u op uw loungeplateau of waterterras ligt, bent u voor een deel in het water en voor een deel boven het water. U kunt zowel van het water als van de zon genieten. Afhankelijk van de grootte en de breedte van dit plateau kunt u er ook meubels, zoals een ligstoel, op zetten.

Ligbed

Drijft u ook wel eens weg op een ligbed in een zwembad of jacuzzi, omdat het ligbed te diep is? Aqua Unique heeft hiervoor dé oplossing. Wij integreren uw ligbed zodanig in uw zwembad dat het zich ongeveer 35 centimeter onder het wateroppervlak bevindt. Zo kunt u genieten zonder weg te drijven.

Jetstream

Voor inspanning in plaats van ontspanning in uw zwembad of zwemvijver is een jetstream of tegenstroomunit ideaal. Hiermee maakt van uw zwembad een ideaal fitnessbad. Een jetstream bestaat meestal uit meerdere componenten. De belangrijkste zijn een afbouwset, een inbouwset, eventueel een flensset en soms een handgreep. Het vermogen van de pomp uit de afbouwset bepaalt de sterkte van de tegenstroom. Geoefende zwemmers hebben vaak een voorkeur voor een zwaardere pomp, terwijl recreatieve zwemmers al veel plezier beleven aan een lichtere pomp. De afbouwset bestaat uit de pomp, bijbehorende schakelkast en de in het zwembad zichtbare inzet (frontdeel).

Reflexzonemassage

Reflexologie is gebaseerd op het idee dat het lichaam een natuurlijke vorm van energie heeft. Wanneer deze gemakkelijk en ongehinderd door het lichaam kan stromen helpt dit bij het behouden van een optimale gezondheid. Helaas wordt dit proces gemakkelijk verstoord door factoren als stress, spanning, slechte eetgewoonten en vermoeidheid. Door de reflexzonemassage in uw zwembad of whirlpool wordt de natuurlijke energietoestand van het lichaam terug in balans gebracht. Bij reflexmassage word er niet gericht op de pijnlijke zone, maar juist op het gezonde weefsel rondom de pijnlijke plek. Op gezond weefsel kan het lichaam een grotere prikkel verdragen en verwerken.

De reflexmassage kan heel eenvoudig in het zwembad worden geïntegreerd in een ligbed of zitbank. Massagejets in de rugleuning en bij de kuiten stimuleren de reflexzones, die aan weerszijden van de wervelkolom in de rug zitten. Dit gebied leent zich uitstekend voor de behandeling van interne organen. Naast het verlichten van spanning helpt de reflexmassage ook bij het herstelproces van overbelaste spieren. 

Wij komen graag bij u langs

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak snel een vrijblijvende afspraak. 

Familie de Bruyn

Wij maken véél meer gebruik van het zwembad dan we in eerste instantie verwachtten.

Familie de Bruyn

Aqua Unique

Drukkerij 14
4651 SL  STEENBERGEN

Industrieterrein Reinierpolder II

0167-560905 info@aquaunique.nl

Door ons gerealiseerde wellness zwembaden