Contact

Uw zwembad gebruiksklaar opgeleverd

Wilt u een zwembad in of bij uw huis aanleggen, of bent u van plan een openbaar zwembad aan te leggen? Aqua Unique levert het zwembad project gebruiksklaar op. Van het ontwerp tot de oplevering, van tuin tot poolhouse, van terras tot overkapping: in samenwerking met onze partners en leveranciers we kunnen alles voor u regelen.

Het realiseren van een zwembad is zelden een losstaand project. Vaak kiest de klant er voor om de aanleg van het zwembad te combineren met aanpassingen in de tuin en/of de aanleg van een overkapping of poolhouse. Als de tuin toch op de schop moet is het net zo gemakkelijk om gelijk de rest van de droom tuin te laten realiseren.

Bij Aqua Unique werken wij samen met architecten, hoveniers, aannemers en andere hoogwaardige leveranciers. Samen vormen wij een team van specialisten waarbij uw wensen en de aanpak van de gehele tuin in goede handen is.

De voordelen van turnkey van Aqua Unique

  • We zoeken alles voor u uit op het gebied van regelgeving, vergunningen en prijzen.
  • De totaalprijs is voor aanvang van het project bekend, dus geen verrassingen.
  • Scherpe prijs-kwaliteitverhouding.
  • Persoonlijke begeleiding en advisering.
  • Uitstekende service, ook na oplevering.

3D ontwerp van uw project 

Bij een turn-key project is het mogelijk om door Aqua Unique een 3D ontwerp van het project te maken. Door het project visueel te maken krijgt u gelijk een sfeerimpressie en een duidelijk beeld van u nieuwe tuin en zwembad. Aan de hand van de 3D tekening kan het ontwerp nog verder worden aangepast en verder worden ingevuld aan de hand van u wensen.

28032017_Zoetermeer_Tuinontwerp2_.jpg

Wij komen graag bij u langs

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak snel een vrijblijvende afspraak. 

Door ons gerealiseerde Turn Key projecten