Contact

Zwembadspecialist België

Even bijkomen van een lange werkdag, ’s ochtends baantjes zwemmen om de conditie op peil te houden, op een zonnige dag tot rust komen aan de zwembadrand met een tijdschrift… veel mensen dromen van een eigen zwembad. Zwembadspecialist Aqua Unique maakt die droom waar. Gewoon, in uw eigen tuin in België! En heeft u een vakantiepark, camping, revalidatiecentrum of B&B? Ook dan kunnen we u voorzien van een zwembad waar uw gasten van zullen genieten.
 

Uw droomzwembad

Met meer dan dertig jaar ervaring in zwembadontwerp, zwembadrealisatie en zwembadaanleg kunnen we rustig zeggen dat we écht zwembadspecialisten zijn. Hoe uw droomzwembad er ook uit ziet: wij realiseren het, volledig volgens uw eigen wensen en voorkeuren en op elke willekeurige locatie in België! In onze showroom in het Nederlandse Steenbergen, vlakbij de grens met België, ziet u in ons demo-zwembad alle mogelijkheden. We gaan met u in gesprek over uw wensen en u krijgt van ons een globale schets en prijsopgave. Daarna gaan onze ontwerpers aan de slag en ontvangt u van ons een 3D-ontwerp, mét gespecialiseerde offerte. 
 

Alle vormen en formaten

Onze zwembadspecialisten maken uw zwembad volledig op maat en doen dat in onze eigen, goed geoutilleerde werkplaats. Daarom is bijna alles mogelijk. Elke vorm, kleur of formaat kunnen we voor u vervaardigen. U kunt zelfs wellnessfaciliteiten integreren in uw zwembad, zoals een bruisbank, jetstream, reflexzonemassage of een ligbank. Zo komt u pas écht tot rust!
 

Slijtvast en onderhoudsvriendelijk

Voor onze zwembaden maken we gebruik van vorm-, kleur- en slijtvast HDPE, een kunststof die gemakkelijk te onderhouden is en in diverse kleuren kan worden uitgevoerd. Een wit zwembad, zoals hier in Haarlem, is bijvoorbeeld ook mogelijk. Uw zwembad wordt in onze werkplaats in elkaar gezet en, indien mogelijk, in zijn geheel naar uw woning, camping, vakantiepark of B&B. Eenmaal op de plaats van bestemming in België plaatsen we uw zwembad in de meeste gevallen in één dag! 
 

Zwembadrenovatie

Ook wanneer u al een zwembad heeft, kan Aqua Unique veel voor u betekenen. We kunnen uw oude zwembad namelijk zodanig renoveren dat het weer als nieuw is en weer jarenlang mee kan. Ook is dat voor u dé kans om uw zwembad te upgraden met bijvoorbeeld reflexzonemassage of een jetstream.  

Meer weten?

Onze zwembaden zijn te vinden bij hotels, revalidatiecentra, vakantieparken en campings in heel België, maar zeker ook bij particulieren in de tuin. Wilt u graag een eigen zwembad? Neem dan contact op met Aqua Unique voor meer informatie. Want uw droom kan waarheid worden dankzij onze zwembadspecialisten!