Contact

Zwembadspecialist Brasschaat

Brasschaat is een heerlijke plaats om te wonen. U vindt er rust, ruimte en bourgondisch genieten! Heeft u een woning in Brasschaat in wilt u graag een zwembad in uw tuin, of misschien zelfs wel een binnenzwembad? Of heeft u al een zwembad, maar wilt u dat graag laten renoveren? Dan is Aqua Unique voor u de ideale keuze. 

Dertig jaar zwembadervaring

Bij Aqua Unique hebben we ruim dertig jaar ervaring in zwembadontwerp, zwembadrealisatie en zwembadaanleg. Daarom kunnen we uw dromen op zwembadgebied werkelijkheid laten worden! Onze zwembadspecialisten gaan met u om de tafel in Brasschaat om uw wensen en eisen. U krijgt dan een globale schets en een prijsopgave. Kunt u zich daarin vinden? Dan maken we een gespecificeerde offerte en een 3D-ontwerp. In onze showroom in Steenbergen, op een boogscheut van Brasschaat, bekijkt u alle mogelijkheden in ons demo-zwembad en kunt u uw ontwerp eventueel nog aanpassen.  
 

Zwembadontwerp

We kunnen uw zwembad voor u vervaardigen maken in alle denkbare vormen en formaten. We maken onze zwembaden van vorm-, kleur- en slijtvast HDPE. Dit materiaal is gemakkelijk in onderhoud en in diverse kleuren verkrijgbaar. Zo wordt uw zwembad echt uniek. Wilt u graag een bruisbank, jetstream of reflexzonemassage in uw zwembad in Brasschaat laten installeren? Ook deze wellnessfaciliteiten kunnen we toevoegen.
 

Zwembadrealisatie

Aqua Unique is met recht een zwembadspecialist te noemen. We maken al onze zwembaden zelf en vervoeren het, afhankelijk van de grootte, in zijn geheel naar uw woning in Brasschaat. Daar wordt uw zwembad doorgaans in één dag geplaatst.
 

Zwembadrenovatie

Ook voor het renoveren van uw bestaande zwembad in Brasschaat draait Aqua Unique zijn had niet om. Zelfs het meest vervallen bassin kunnen wij omtoveren in een mooi, uniek zwembad waar u weer vele jaren zwemplezier van hebt! 
 

Meer weten?

De zwembaden van Aqua Unique worden vaak bij mensen thuis geplaatst. Bijvoorbeeld in een luxe wellnessruimte. Maar ook openbare zwembaden realiseren we, zoals dit zwembad in Brugge. Wilt u ook een zwembad in uw tuin of woning in Brasschaat? Neem dan contact op met Aqua Unique. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden.