Contact

Zwembadspecialist Essen

Wanneer u aan mensen vraagt wat ze de ultieme luxe vinden, is het antwoord al snel: een eigen zwembad. Niet zo gek, want het is heerlijk om in uw eigen tuin in Essen – of in uw eigen binnenzwembad – baantjes te trekken of juist te relaxen. Uw eigen zwembad is geen onbereikbare droom. De zwembadspecialisten van Aqua Unique brengen uw droom binnen handbereik!

Ontwerp op maat

Met meer dan dertig jaar ervaring is Aqua Unique dé partij om uw zwembad in Essen aan te leggen. Een écht droomzwembad, dat volledig voor u op maat is gemaakt en voldoet aan al uw wensen. Onze zwembadontwerpers maken voor u een 3D-ontwerp en een gespecificeerde offerte, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. In het demozwembad in onze showroom in Steenbergen, op een boogscheut van Essen, kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken en bijvoorbeeld een bruisbank of jetstream toevoegen aan uw zwembad? Wilt u een wit zwembad? Of heeft u een hotel of recreatiepark waarvoor u een zwembad wilt aanschaffen? Het kan allemaal! 
 

Zwembadspecialisten aan de slag

Heeft u uw droomzwembad eenmaal samengesteld? Dan maken onze zwembadspecialisten uw zwembad volledig voor u op maat in onze eigen werkplaats. Onze zwembaden zijn gemaakt van de slijt-, vorm- en kleurvaste kunststof HDPE, dat gemakkelijk te onderhouden is. Omdat we onze zwembaden zoveel mogelijk prefabben, kunnen we het bassin in de meeste gevallen in één geheel naar uw woning, hotel, camping of recreatiepark in Essen brengen. Daar wordt het zwembad in één dag geplaatst. Waar de ene dag nog een gazon lag, ligt de volgende avond een compleet geïnstalleerd en gevuld zwembad!
 

Zwembadrenovatie

Ook wanneer u al een zwembad heeft in uw tuin of recreatiegelegenheid in Essen, kunnen de zwembadexperts van Aqua Unique veel voor u betekenen. Met een zwembadrenovatie wordt uw zwembad weer als nieuw en kunt u ook moderne elementen, bijvoorbeeld een bruisbank, toevoegen.

Meer weten?

U vindt de zwembaden van Aqua Unique zowel bij bedrijven als particulieren, onder meer in Essen.  Bijvoorbeeld dit droomzwembad! Wilt u een eigen zwembad en is alleen het beste goed genoeg? Neem dan contact op met de zwembadspecialisten van Aqua Unique. We laten u graag alle mogelijkheden zien.