Contact

Zwembadspecialist Kalmthout

Veel mensen in Kalmthout hebben een zwembad in de tuin. Niet zo gek, want in de landelijke omgeving van Kalmthout is volop ruimte! Of heeft u een hotel, B&B of camping en wilt u uw gasten laten genieten van een heerlijk zwembad? Aqua Unique is de zwembadspecialist die het mogelijk maakt. 

Zwembad in Kalmthout

Wij hebben ruim dertig jaar ervaring in zwembadontwerp, zwembadrealisatie en zwembadaanleg en hebben ook in Kalmthout al volop zwembaden aangelegd. Wat voor zwembad u ook wenst: we maken uw zwembaddroom werkelijkheid! Allereerst bespreken we uw wensen en krijgt u een globale schets en een prijsopgave. Vervolgens maken onze ontwerpers voor u een 3D-ontwerp en een gespecificeerde offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. In onze showroom in Steenbergen laten we u de mogelijkheden zien in ons demonstratie-zwembad. Ook kunt u dan uw zwembad nog aanpassen. 
 

Ontwerp van uw zwembad

Omdat onze zwembadspecialisten uw zwembad in onze eigen werkplaats maken, kunnen we uw zwembad in alle denkbare vormen en formaten voor u vervaardigen. We kunnen in het ontwerp ook wellnessfaciliteiten, zoals een bruisbank, een ligbank, een jetstream of reflexzonemassage toevoegen. 
 

Zwembadrealisatie

We maken onze zwembaden van vorm-, kleur- en slijtvast HDPE, een kunststof die zich gemakkelijk laat onderhouden en in diverse kleuren kan worden uitgevoerd. Wanneer de zwembadspecialisten van Aqua Unique uw zwembad gemaakt hebben, wordt het – indien mogelijk – in zijn geheel naar Gelderland vervoerd. Eenmaal op de plaats van bestemming in Kalmthout plaatsen we uw zwembad in de meeste gevallen in één dag! 
 

Zwembadrenovatie

Bij Aqua Unique maken we niet alleen nieuwe zwembaden, ook oude zwembaden kunnen onze zwembadspecialisten tot in de puntjes renoveren. Zo is uw zwembad weer helemaal bij de tijd en kan het weer jaren mee. Een zwembadrenovatie is daarnaast een ideale manier om uw zwembad een upgrade te geven, bijvoorbeeld met een bruisbank of een jetstream.

Meer weten?

U vindt de zwembaden van Aqua Unique bij particulieren in Kalmthout. Maar ook in vakantieparken, hotels en bijvoorbeeld revalidatieklinieken vindt u onze zwembaden terug. Wilt u een zwembad dat is gemaakt door echte zwembadspecialisten? Neem dan contact op met Aqua Unique. We vertellen u graag alles over onze zwembaden.