Contact

Zwembadspecialist Schoten

Wilt u in uw tuin in Schoten lekker baantjes zwemmen in uw eigen tuin? Of juist heerlijk relaxen aan de zwembadrand op die warme, zwoele zomerdagen? Dan kunnen de zwembadspecialisten van Aqua Unique u helpen uw droom te verwezenlijken! Onze zwembaden op maat en zwembadrenovaties staan tot in Schoten bekend om hun comfort en kwaliteit. 

Zwembadontwerp op maat

Het realiseren van uw droom begint altijd met een gesprek met onze zwembadspecialisten. Zij inventariseren uw wensen en ideeën en maken een voorstel op maat. U kunt in onze showroom in Steenbergen, niet ver van Schoten, ons demo-zwembad bekijken en eventueel opties als een bruisbank of jetstreams toevoegen aan uw ontwerp. Vervolgen gaan onze zwembadontwerpers aan het werk om u te voorzien van een gespecificeerde offerte en een 3D-ontwerp.
 

Alle vormen mogelijk

We kunnen uw zwembad maken in alle mogelijke vormen en formaten. Dat doen we in onze eigen, goed uitgeruste werkplaats. We maken uw zwembad van vorm-, kleur- en slijtvast HDPE, een kunststofsoort die in diverse kleuren verkrijgbaar is. Wat vindt u bijvoorbeeld van dit bijzondere, witte zwembad? HDPE is eenvoudig te onderhouden. Wanneer uw zwembad klaar is wordt het, afhankelijk van de grootte, in zijn geheel getransporteerd naar de plaats in Schoten waar u uw zwembad wilt hebben. Vervolgens plaatsen we uw zwembad in één dag. Waar de ene dag nog een gazon lag, is de volgende avond een heerlijk, gevuld en werkend zwembad gerealiseerd!
 

Renovatie van uw zwembad

Overigens zijn de zwembadexperts van Aqua Unique niet alleen bedreven in het vervaardigen en plaatsen van nieuwe zwembaden. Ook uw oude zwembad in Schoten kunnen we renoveren, zodat het er weer als nieuw uitziet en weer jaren mee kan. U kunt er dan zelfs wellnessfaciliteiten zoals een jetstream aan toevoegen, zodat uw zwembad weer helemaal up-to-date is.  

Meer weten?

De zwembaden van Aqua Unique worden vaak bij mensen thuis geplaatst. Bijvoorbeeld dit bijzondere zwembad met een whirlpool. Maar we plaatsen ook openbare zwembaden, bijvoorbeeld in Brugge. Wilt u ook een zwembad in uw tuin, of in uw hotel of B&B in Schoten of omgeving? Neem dan contact op voor een afspraak. We vertellen u graag alles over onze werkwijze.