Contact

Prachtig buitenzwembad verrijkt groene tuin met blauwe details.

Particulier buitenzwembad

Prachtig buitenzwembad verrijkt groene tuin met blauwe details. Dit zwembad, met royale afmetingen van 9,15 x 3,70 meter, combineert elegantie en gebruiksgemak op unieke wijze.

Dit zwembad is uitgerust met sfeervolle verlichting die zowel overdag als 's avonds een betoverende ambiance creëert. De subtiele verlichting accentueert de schoonheid van het water en zorgt voor een ontspannen en uitnodigende sfeer.

Een bijzonder element van dit zwembad is de comfortabele zitbank met daaronder een geïntegreerde automatische lamellenafdekking. Deze slimme oplossing zorgt ervoor dat de afdekking onzichtbaar is wanneer het zwembad in gebruik is, wat bijdraagt aan de strakke en moderne uitstraling. Bovendien biedt de zitbank een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van het water.

De schuine inlooptrap in de hoek van het zwembad zorgt voor een gemakkelijke en stijlvolle toegang tot het water. Deze trap is perfect geïntegreerd in het ontwerp en zorgt ervoor dat het zwembad toegankelijk is voor iedereen, ongeacht leeftijd of mobiliteit.

Een uniek aspect van dit project is de filterinstallatie die zorgt voor zwemwater van drinkwaterkwaliteit. Hierdoor kunnen ook huisdieren veilig en zorgeloos mee zwemmen. Dit maakt het zwembad een perfecte aanvulling voor dierenliefhebbers die het beste willen voor hun huisdieren.

Aqua Unique heeft met trots en vakmanschap dit zwembad geproduceerd en geplaatst. 

Segment:
Particulier buitenzwembad

Kleur:
grijs

Omvang:
9,15 m x 3,70 m  

Wellnessfaciliteiten:
- verlichting;
- schuine inlooptrap
- zitbank;
- lamellenafdekking PVC grijs;