Contact

Privé zwembad in uw tuin? Aqua Unique is dé specialist in buitenzwembaden.

Een privé zwembad is voor velen een droom. Aqua Unique maakt deze droom waar met een privé zwembad op maat. Iedere afmeting en vorm is mogelijk. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor het privé buitenzwembad van uw dromen? Ontdek het op deze pagina.

Voordelen van een privé zwembad

Het hebben van een privé zwembad is niet voor niets voor velen een droom. Het brengt namelijk verschillende voordelen met zich mee. Zo heeft u met een privé zwembad in de tuin het hele jaar door een vakantiegevoel. U hoeft tijdens een warme zomerdag niet meer naar een druk openbaar zwembad of recreatieplas. En zwemmen is ook nog eens hartstikke gezond. Wanneer u iedere ochtend een paar baantjes trekt, ervaart u direct de positieve effecten op uw gezondheid. Zo bouwt u aan een betere conditie en kunt u ook heerlijk ontspannen.

De toenemende populariteit van privé binnenzwembaden en buitenzwembaden

Het hebben van een privé zwembad wordt steeds populairder. Zo kunt u zelf bepalen wanneer u een duik neemt. Met een privé binnenzwembad kunt u het hele jaar door genieten van een heerlijke duik. Maar ook met een privé buitenzwembad, indien verwarmd, is dat mogelijk. Zo bent u met een privé binnenzwembad niet afhankelijk van de weersomstandigheden. U kunt zelf kiezen wanneer u een duik wilt nemen én u heeft alle ruimte en rust die u wilt. Hierdoor wordt het aanleggen van een privé zwembad, zowel binnen als buiten, steeds aantrekkelijker. Bij Aqua Unique ontwerpen én realiseren wij het buiten- of binnenzwembad van uw dromen.

Wat kost een privé zwembad voor binnen?

Droomt u van een privé binnenzwembad? Waar u het hele jaar door kunt baden in luxe en comfort? Dan zit u met een privé zwembad voor binnen van Aqua Unique altijd goed. Het ontwerpen en aanleggen van een zwembad is een grote investering waar veel bij komt kijken. Wij maken uw droomzwembad op maat. Vertel ons al uw wensen en wij komen bij u terug met een eerlijke prijsopgave.

Zwembad voor thuis met overkapping of bubbelbad? Bij Aqua Unique is alles mogelijk

Droomt u ook van een zwembad voor thuis? Waar u in de zomer een verfrissende duik kunt neem? Bij Aqua Unique geniet u van een zwembad die voldoet aan al uw wensen. Bij ons bent u niet gelimiteerd aan standaardmaten. We maken onze zwembaden helemaal op maat in de kleur, vorm en afmeting die u wenst. Denkt u bijvoorbeeld aan een zwembad in een bijzondere kleur met verschillende wellness faciliteiten? Aqua Unique regelt het. Ook kunnen we de zwembadafdekking integreren in een heerlijke loungebank in uw zwembad. Comfortabel én functioneel. Naast dat u alleen een zwembad voor thuis door Aqua Unique laat aanleggen, heeft u bij ons de mogelijkheid om ook uw tuin te laten ontwerpen en aanleggen door onze tuinexperts. Zo hoeft u maar met één partij te overleggen en hoeft u geen ingewikkelde planningen op elkaar af te stemmen. Wij zorgen ervoor dat uw zwembad wordt geplaatst, dat eventuele andere faciliteiten - zoals een buitendouche - worden geïnstalleerd, én dat uw tuin perfect wordt afgewerkt.

Een stijlvol privé zwembad aanleggen? Neem contact op voor de mogelijkheden

Droomt u al jaren van een stijlvol privé zwembad? Aqua Unique helpt u graag bij uw wens voor een privé zwembad. Wij ontwerpen én realiseren uw privé zwembad op maat. Wilt u ook een zwembad in de tuin of binnen in huis? En wilt u daarbij profiteren van de voordelen van maatwerk? Laat uw zwembad ontwerpen en aanleggen door Aqua Unique en u kunt het hele jaar door baden in luxe in uw privé zwembad. Neem contact met ons op voor een afspraak en ontdek de mogelijkheden. Droom alvast weg bij onze gerealiseerde projecten en doe inspiratie op. Bij Aqua Unique gaan we voor een turn-key zwembadoplevering: zodra onze vakmensen klaar zijn, is ook uw tuin, inclusief zwembad, netjes en klaar voor gebruik.

Wij komen graag bij u langs

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak snel een vrijblijvende afspraak. 

Onze gerealiseerde projecten