Contact

Luxe tuin met hoogwaardige buitenzwembad

Particulier buitenzwembad

Luxe tuin met hoogwaardige buitenzwembad

Dit prachtige zwembad, met afmetingen van 8,95 x 3,32 meter, is een perfecte combinatie van luxe, functionaliteit en esthetiek.

Het zwembad is voorzien van sfeervolle verlichting, waardoor het ook 's avonds een echte blikvanger is. De verlichting zorgt niet alleen voor een prachtige ambiance, maar draagt ook bij aan de veiligheid tijdens het zwemmen in de avonduren.

Een bijzonder kenmerk van dit zwembad is het luxe loungeplateau met inlooptrap. Dit biedt een ideale plek om te ontspannen, zonnebaden of gewoon te genieten van het water. De inlooptrap maakt het zwembad toegankelijk voor alle leeftijden, waardoor het een geweldige toevoeging is voor gezinnen.

Daarnaast is het zwembad uitgerust met een automatische lamellenafdekking. Deze afdekking biedt meerdere voordelen: het helpt om de warmte van het water vast te houden, vermindert het verdampen van water en zorgt voor extra veiligheid wanneer het zwembad niet in gebruik is. De lamellenafdekking is eenvoudig te bedienen en draagt bij aan de strakke en moderne uitstraling van het zwembad.

Aqua Unique heeft met zorg en vakmanschap het zwembad geproduceerd en geplaatst. Onze expertise en aandacht voor detail garanderen dat het eindresultaat aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet en perfect aansluit bij de wensen van de klant.

Segment:
Particulier buitenzwembad

Kleur:
grijs

Omvang:
8,95 m x 3,32 m  

Wellnessfaciliteiten:
- verlichting;
- loungeplateau met inlooptrap; 
- lamellenafdekking PVC grijs;