Contact

Zwembadspecialist Arnhem

Relaxen na een lange werkdag, ’s ochtends baantjes zwemmen om lekker wakker te worden, in het weekend loungen aan de zwembadrand met een goed boek… veel mensen dromen van een eigen zwembad. Zwembadspecialist Aqua Unique maakt die droom waar. Gewoon, in uw eigen tuin in Arnhem!

Uw zwembaddroom

Met meer dan dertig jaar ervaring in zwembadontwerp, zwembadrealisatie en zwembadaanleg kunnen we rustig zeggen dat we écht zwembadspecialisten zijn. Hoe uw droomzwembad er ook uit ziet: wij realiseren het, volledig volgens uw eigen wensen en voorkeuren! Kom bijvoorbeeld eens langs in onze showroom in Steenbergen, waar we u in ons demozwembad alle mogelijkheden kunnen laten zien. We gaan met u in gesprek over uw wensen en u krijgt van ons een globale schets en prijsopgave. Daarna gaan onze ontwerpers aan de slag en ontvangt u van ons een 3D-ontwerp, mét gespecialiseerde offerte.

Alle vormen en formaten

Onze zwembadspecialisten maken uw zwembad volledig op maat in onze eigen werkplaats. Daarom is bijna alles mogelijk: alle denkbare vormen, formaten en zelfs kleuren zijn mogelijk! In uw zwembad kunnen we ook wellnessfaciliteiten integreren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bruisbank, jetstream, reflexzonemassage of een ligbank.

Slijtvast en onderhoudsvriendelijk

Voor onze zwembaden maken we gebruik van vorm-, kleur- en slijtvast HDPE, een kunststof die gemakkelijk te onderhouden is en in diverse kleuren kan worden uitgevoerd. Een wit zwembad, zoals hier in Haarlem, is bijvoorbeeld ook mogelijk. Uw zwembad wordt in onze werkplaats in elkaar gezet en, indien mogelijk, in zijn geheel naar Arnhem vervoerd. Eenmaal op de plaats van bestemming plaatsen we uw zwembad in de meeste gevallen in één dag!

Zwembadaanleg

Op de dag van plaatsing graven we ‘s ochtends het gat in uw tuin, hotel of camping in Arnhem en plaatsen we het zwembad daarin. Vervolgens vullen we het bad met water en vullen we de buitenranden aan met een mengel van cement, zand en water. Na uitharding wordt dit een massief geheel, zodat uw zwembad stevig staat. Wanneer uw zwembad bijna vol is, storten we een betonstrook rond het bad waarop we de afdekrand bevestigen. Ten slotte wordt de filterinstallatie geplaatst.

Meer weten?

Onze zwembaden zijn te vinden bij hotels, revalidatiecentra, vakantieparken en campings in en rond Arnhem, maar zeker ook bij particulieren in de tuin. Wilt u graag een eigen zwembad? Neem dan contact op met Aqua Unique voor meer informatie. Want uw droom kan waarheid worden dankzij onze zwembadspecialisten!