Contact

Zwembadspecialist Eindhoven

Woont u in Eindhoven en wilt u een zwembad in uw achtertuin laten aanleggen, zodat u heerlijk kunt genieten van de ultieme luxe in uw eigen huis? Of heeft u een hotel of camping, waar u uw gasten wilt voorzien van een heerlijk zwembad? Dan is Aqua Unique, dé zwembadspecialist voor Eindhoven, de beste keuze voor u! We hebben meer dan dertig jaar ervaring in zwembadontwerp, zwembadrealisatie en zwembadaanleg en we ontwerpen en vervaardigen uw zwembad volledig op maat.

Zwembadontwerp op maat

Het realiseren van uw droom begint met een gesprek met onze zwembadspecialisten. Zij gaan met u om de tafel om uw wensen en ideeën te bespreken en een voorstel op maat te maken. In onze showroom in Steenbergen laten zij u graag alle mogelijkheden zien in ons demo-zwembad, zoals bruisbanken, jetstreams en zelfs reflexzonemassage. U krijgt van hen een globale schets en een prijsopgave. Vervolgen smaken onze zwembadontwerpers aan het werk om u te voorzien van een gespecificeerde offerte en een 3D-ontwerp.

Alle vormen en maten

We kunnen uw zwembad maken in alle mogelijke vormen en formaten. Uw zwembad wordt in onze eigen werkplaats gemaakt van vorm-, kleur- en slijtvast HDPE. Deze kunststof is eenvoudig te onderhouden en is in diverse kleuren verkrijgbaar. Wat vindt u bijvoorbeeld van dit bijzondere, witte zwembad? Wanneer uw zwembad klaar is wordt het, afhankelijk van de grootte, in zijn geheel getransporteerd naar de plaats in Eindhoven waar u uw zwembad wilt hebben.

Zwembadaanleg in een dag

In de meeste gevallen kunnen we uw zwembad in één dag plaatsen! 's Ochtends graven we het gat, waarna het zwembad op zijn plek wordt gezet. Het bad wordt gevuld met water en de buitenranden vullen we aan met stabilisé, een mengel van zand, cement en water dat na uitharding een massief geheel wordt. Wanneer uw zwembad bijna volgelopen is met water, storten we een betonstrook rondom het bad. Hierop komt de afdekrand. Tot slot installeren we de filterinstallatie.

Meer weten?

De zwembaden van Aqua Unique worden vaak bij mensen thuis geplaatst. Bijvoorbeeld dit bijzondere zwembad met een whirlpool. Maar we plaatsen ook openbare zwembaden, bijvoorbeeld bij Molencatenpark Bosbad Hoeven of zelfs op het dak van een Amsterdams hotel! Wilt u ook een zwembad in uw tuin, of in uw hotel, vakantiepark, camping of chaletpark in Eindhoven of omgeving? Neem dan contact op voor een afspraak. We vertellen u graag alles over onze werkwijze.