Contact

Zwembadspecialist Gelderland

Veel mensen in Gelderland hebben een zwembad in de tuin. U heeft er immers in Gelderland de rust en de ruimte voor! Droomt u ook van een eigen zwembad in de tuin? Of heeft u een camping, hotel of recreatiepark waar u graag een zwembad zou willen laten aanleggen? Dan is Aqua Unique uw zwembadspecialist.

Uw zwembaddroom

Wij hebben ruim dertig jaar ervaring in zwembadontwerp, zwembadrealisatie en zwembadaanleg. Wat uw zwembaddroom ook is: de zwembadspecialisten van Aqua Unique realiseren hem! We gaan met u in gesprek over uw wensen en geven u een globale schets en een prijsopgave vooraf. Daarna maken onze ontwerpers een 3D-ontwerp en een gespecificeerde offerte voor uw zwembad in Gelderland. In onze showroom in Steenbergen laten we ui de mogelijkheden zien in ons demonstratie-zwembad en kunnen we u zwembad, indien u dat wenst, nog aanpassen.

Zwembadontwerp

Omdat uw zwembad in onze eigen werkplaats gemaakt wordt door zwembadspecialisten met veel expertise, kunnen we uw zwembad in alle denkbare vormen en formaten voor u vervaardigen. We kunnen in het ontwerp ook wellnessfaciliteiten, zoals een bruisbank, een ligbank, een jetstream of reflexzonemassage toevoegen.

Zwembadrealisatie

We maken onze zwembaden van vorm-, kleur- en slijtvast HDPE, een kunststof die zich gemakkelijk laat onderhouden en in diverse kleuren kan worden uitgevoerd. Wanneer de zwembadspecialisten van Aqua Unique uw zwembad gemaakt hebben, wordt het – indien mogelijk – in zijn geheel naar Gelderland vervoerd. Eenmaal op de plaats van bestemming plaatsen we uw zwembad in de meeste gevallen in één dag!

Zwembadaanleg

Op de dag van plaatsing graven we ‘s ochtends het gat en plaatsen we het zwembad daarin. Vervolgens vullen we het bad met water en vullen we de buitenranden aan met stabilisé, een mengel van zand, cement en water dat na uitharding een massief geheel wordt. Is het bad bijna vol, dan storten we een betonstrook rond het bad waarop we de afdekrand bevestigen. Tot slot installeren we de filterinstallatie.

Meer weten?

U vindt de zwembaden van Aqua Unique bij particulieren in Gelderland, maar onze zwembadspecialisten plaatsen ook regelmatig zwembaden in hotels, vakantieparken, campings en revalidatieklinieken in Gelderland. Wilt u een eigen zwembad? Neem dan contact op met Aqua Unique. We vertellen u graag alles over onze zwembaden.