Contact

Zwembadspecialist Noord-Holland

Droomt u ook van een zwembad in uw tuin in Noord-Holland? Of heeft u een camping, hotel of recreatiepark waar u uw gasten graag wilt laten genieten van een zwembad? Dan is Aqua Unique voor u dé zwembadspecialist. Met ruim dertig jaar ervaring in zwembadontwerp, zwembadrealisatie en zwembadaanleg maken wij uw zwembad op maat en installeren we het op de plaats die u wenst. 

Zwembad in één dag

Wist u dat de plaatsing van uw zwembad in de meeste gevallen in één dag gedaan kan worden? Op de dag van plaatsing wordt allereerst ‘s ochtends het gat gegraven. Vervolgens wordt het zwembad – dat we, indien mogelijk, in zijn geheel naar Noord-Holland vervoeren – in het gat geplaatst en gevuld met water. Daarna vullen we de buitenranden aan met een mengsel van cement, water en zand, dat na uitharding massief wordt. Als het bad bijna volgelopen is met water, storten we een betonstrook rond het bad, waarop we de afdekrand bevestigen. Tot slot installeren we de filterinstallatie.

Ontwerp op maat

Voordat we het zwembad kunnen plaatsen, gaat er natuurlijk wel wat aan vooraf. Het begint met uw droom. De zwembadspecialisten van Aqua Unique realiseren hem! We gaan, samen met u, aan de slag om uw wensen om te zetten in een globale schets en een prijsopgave. Onze ontwerpers gaan aan de slag om een 3D-ontwerp te maken, dat u samen met een gespecificeerde offerte van ons ontvangt. Komen we tot een overeenkomst? Dan gaan onze zwembadspecialisten voor u aan de slag om het zwembad op maat voor u te maken!  

Zwembadrealisatie

Wanneer wij bij Aqua Unique zeggen dat we zwembaden op maat maken, bedoelen we ook écht: op maat. Bijvoorbeeld dit bijzondere zwembad dat we op het dak van een hotel in het Noord-Hollandse Amsterdam hebben gerealiseerd. We kunnen uw zwembad in alle denkbare vormen, maten en varianten maken. Wilt u een bruisbank, een jetstream of zelfs reflexzonemassage in uw zwembad? Geen probleem voor de zwembadspecialisten van Aqua Unique! Bekijk hier onze gerealiseerde projecten. 

Zwembad van hoge kwaliteit

We maken onze zwembaden in onze eigen werkplaats. Het materiaal dat we gebruiken is HDPE, een vorm-, kleur- en slijtvaste kunststof die zich gemakkelijk laat onderhouden. We kunnen uw zwembad in diverse kleuren uitvoeren. We zetten het zwembad in onze werkplaats zoveel mogelijk in elkaar, zodat het in één geheel naar Noord-Holland kan worden vervoerd.  

Meer weten?

U vindt de zwembaden van Aqua Unique bij hotels, revalidatiecentra, campings en vakantieparken in Noord-Holland. Maar natuurlijk kunnen we ook bij u in de tuin een zwembad realiseren. Veel mensen gingen u al voor, bijvoorbeeld de trotse bezitters van dit minimalistische zwembad met whirlpool. Bent u overtuigd en wilt u een eigen zwembad? Neem dan contact op met Aqua Unique voor een afspraak. We laten u graag alle mogelijkheden zien.