Contact

Zwembadspecialist Zeeland

Woont u in Zeeland en wilt u een zwembad in uw tuin laten aanleggen? Of heeft u een hotel of camping en wilt u uw gasten voorzien van een heerlijk zwembad? Dan is Aqua Unique, dé zwembadspecialist voor Zeeland, de beste keuze voor u!

Dertig jaar ervaring

Met ruim dertig jaar ervaring in zwembadontwerp, zwembadrealisatie en zwembadaanleg kan Aqua Unique uw zwembaddroom realiseren. Onze zwembadspecialisten gaan met u om de tafel om uw wensen en eisen te bespreken en een voorstel op maat te maken. U krijgt een globale schets en een prijsopgave. Daarna gaan onze ontwerpers aan de slag om een gespecificeerde offerte en een 3D-ontwerp van uw zwembad te maken. Vervolgens komt u langs in onze showroom in Steenbergen, vlakbij Zeeland, waar we u de mogelijkheden demonstreren in ons demo-zwembad. Indien u dat wenst, passen we het ontwerp en de offerte daarna nog aan.

Zwembadontwerp

We kunnen uw zwembad maken in alle denkbare vormen en formaten. De zwembaden worden gemaakt van vorm-, kleur- en slijtvast HDPE. Dit materiaal is gemakkelijk in onderhoud en in diverse kleuren te krijgen. Wilt u graag een bruisbank, jetstream of reflexzonemassage in uw zwembad? Ook deze wellnessfaciliteiten kunnen we toevoegen.

Zwembadrealisatie

Aqua Unique is een zwembadspecialist maakt alle zwembaden zelf, in onze goed geoutilleerde werkplaats. Wanneer het zwembad klaar is wordt het, afhankelijk van de grootte, in zijn geheel getransporteerd naar de plaats in Zeeland waar u uw zwembad wilt hebben.

Zwembadaanleg

Uw zwembad wordt doorgaans in één dag bij u in Zeeland geplaatst! ’s Ochtends wordt het gat gegraven, waarna het zwembad op zijn plek wordt gezet. Daarna wordt het gevuld met water en worden de buitenranden aangevuld met stabilisé, een mengel van zand, cement en water dat na uitharding een massief geheel wordt. Als het bad bijna volgelopen is met water, storten we een betonstrook rondom het bad. Hierop bevestigen we de afdekrand. Tot slot installeren we de filterinstallatie.

Meer weten?

De zwembaden van Aqua Unique worden vaak bij mensen thuis geplaatst. Bijvoorbeeld op een mooie locatie in de duinen in Zeeland. Ook de Zwemschool Zeeland is door onze zwembadspecialisten voorzien van een nieuw zwembad. Wilt u ook een zwembad in uw tuin, of in uw hotel, vakantiepark, camping of chaletpark? Neem dan contact op met Aqua Unique. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden.