Contact

Zwembad expert

Een zwembad in de tuin is een aankoop die u niet elke dag doet. Want u wilt van een zwembad lang plezier hebben. Bovendien moet het zwembad precies zo worden als u het wilt hebben: goed is niet goed genoeg! Kies daarom voor een zwembad expert met jarenlange ervaring, topservice, hoge kwaliteit zwembaden en maatwerk. Kies voor Aqua Unique.

Zwembad experts van Aqua Unique

Bij Aqua Unique werken professionals met kennis van zaken en jarenlange ervaring. Al meer dan dertig jaar lang zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van zwembaden van het hoogwaardige materiaal HDPE. Omdat we deze zwembaden helemaal zelf maken in onze eigen werkplaats, kunnen we 100% maatwerk leveren. Bij ons zoekt u geen zwembad uit in een catalogus, maar ontwerpt u uw zwembad helemaal zelf. U bepaalt wat er in uw zwembad komt: verlichting, wellnesselementen zoals een bruisbank, de plaats van de trap en misschien wel een jetstream of een loungeplateau.

Zwembad gebouwd door experts

Wanneer u uw keuze eenmaal heeft gemaakt en we samen het zwembad hebben ontworpen, kunt u vertrouwen op de zwembad experts van Aqua Unique om uw droomzwembad te maken. We bouwen uw zwembad helemaal op maat in onze werkplaats, waarbij we met oog voor detail het zwembad klaarmaken voor plaatsing in uw tuin (of op uw camping, vakantiepark of wellnesscentrum natuurlijk!). Het zwembad kan in één dag worden geplaatst.

Renovatie door zwembad expert

Ook als u al een bestaand zwembad heeft dat wel een opknapbeurt kan gebruiken, of een vijver die u wilt omtoveren tot een zwembad, is Aqua Unique uw zwembad expert bij uitstek. We renoveren zwembaden die betere tijden hebben gekend en zorgen ervoor dat ze weer klaar zijn voor de toekomst. Renovatie van zwembaden doen wij door in het bestaande zwembad of de vijver een  ‘nieuw’ op maat gemaakt HDPE zwembad te plaatsen. Indien nodig kunnen we ook de technische installaties vervangen door de nieuwste en duurzamere installaties. Daarna heeft u weer decennialang zwemplezier.

Kom in contact met onze experts!

Wilt u weten wat Aqua Unique voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact op voor een afspraak en ontdek de voordelen van kiezen voor een échte expert op het gebied van zwembaden.

Download brochure