Contact

Zwembadspecialist Den Bosch

Vraag tien mensen op straat in Den Bosch wat zij ultieme luxe vinden en zeker acht van de tien zullen antwoorden: een zwembad in de tuin. Droomt u daar ook wel eens van? Warme zondagmiddagen dobberen in het verkoelende water, ’s ochtends voor het werk een paar baantjes trekken, en allemaal in uw eigen achtertuin? Dan heeft Aqua Unique goed nieuws voor u: uw droom kan uitkomen! Onze zwembadspecialisten hebben ruim dertig jaar ervaring in zwembadontwerp, zwembadrealisatie en zwembadaanleg in Den Bosch en de rest van het land.

Ontwerp op maat

Een écht droomzwembad is een zwembad dat volledig voor u op maat is gemaakt. Daarom gaan onze zwembadontwerpers met u in gesprek over uw wensen. U krijgt een 3D-ontwerp en een gespecificeerde offerte, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. In het demozwembad in onze showroom in Steenbergen kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken. Wilt u een bruisbank, een jetstream of reflexzonemassage in uw zwembad? Of zelfs een wit zwembad? Het kan allemaal!

Zwembadspecialisten aan het werk

Heeft u uw keuze eenmaal gemaakt, dan maken onze zwembadspecialisten uw zwembad volledig voor u op maat in onze eigen werkplaats. We maken de zwembaden van de slijt-, vorm- en kleurvaste kunststof HDPE, dat gemakkelijk te onderhouden is. Omdat we onze zwembaden zoveel mogelijk prefabben, kunnen we het in de meeste gevallen in één geheel naar uw woning, hotel, camping of recreatiepark in Den Bosch brengen.

Zwembadplaatsing in één dag

Waar de ene dag nog een gazon in uw tuin in Den Bosch ligt, kan de volgende avond een compleet geïnstalleerd en gevuld zwembad liggen! Zwembadaanleg is bij Aqua Unique namelijk vaak in één dag mogelijk. In de ochtend wordt het gat gegraven, waarna het zwembad wordt geplaatst en gevuld met water. Voor de stevigheid vullen we de buitenranden aan met een mengsel van cement, zand en water. Is het bad bijna vol? Dan brengen we nog een betonstrook en een afdekrand aan. Tot slot sluiten we de filterinstallatie aan. En klaar is uw zwembad!

Meer weten?

U vindt de zwembaden van Aqua Unique bij hotels, revalidatiecentra, campings en vakantieparken in de buurt van Den Bosch, maar ook bij particulieren. Bijvoorbeeld dit droomzwembad! Bent u overtuigd van onze expertise en wilt u een eigen zwembad in de tuin? Neem dan contact op met de zwembadspecialisten van Aqua Unique. We laten u graag alle mogelijkheden zien.