Contact

Een prachtig nieuw zwembad op Camping De Kleine Wolf

Camping De Kleine Wolf viert in 2023 zijn 60-jarig bestaan. Peter Kamphuis: “We wilden ons 60-jarig jubileum vieren met een nieuw zwembad.” De specialisten van Aqua Unique legden daarom in 2022 een schitterend buitenzwembad aan, in opdracht van Reimink Zwembaden. Peter was zeer tevreden met onze service, en hij vertelt hier graag over.

Een prachtig zwembaden naar eigen ontwerp

Peter: “Ik vind het prettig dat ik bij Aqua Unique veel inspraak had bij het ontwerp van het nieuwe buitenzwembad op de camping”. Dit was ook de reden dat hij koos voor Aqua Unique. “De lijntjes tijdens het proces zijn bij Aqua Unique kort, wat heel fijn is. Ik had bijvoorbeeld een schets gemaakt, die door Aqua Unique is verwerkt tot een prachtig ontwerp”, verteld Peter. 

Een veelzijdig zwembad

Het gerealiseerde zwembad meet 25 bij 11 meter. Het bad heeft een uitbouw van 7,5 bij 15 meter, en een waterdiepte van 1,38 meter. Het nieuwe zwembad op Camping De Kleine Wolf is multifunctioneel: zowel geschikt om baantjes te zwemmen als ook om heerlijk te ontspannen. De uitbouw is voorzien van een brede inlooptrap van 14 meter lang, met brede treden om comfortabel het bad in en uit te gaan. De trap kan ook gebruikt worden om op te zitten. De lamellen afdekkingen van het zwembad zijn geïntegreerd in de zitbanken zodat het bad goed af te dekken is. Ook heeft de uitbouw van het zwembad een bruisbank. Zowel de sportieveling als de recreatieve zwemmer geniet optimaal van het nieuwe zwembad op Camping De Kleine Wolf.

 

Een groot project

Het aanpakken van het buitenzwembad op Camping De Kleine Wolf was niet zomaar een taak; het was een enorm project dat veel coördinatie en planning vereiste. Peter: “Gelukkig werden beslissingen snel genomen. Hierdoor verliep het project soepel”. Het resultaat is een vernieuwd buitenzwembad dat volledig voldoet aan de verwachtingen van Peter én van de campinggasten. De campingeigenaar  had precies in zijn hoofd hoe het nieuwe zwembad eruit moest komen te zien, en precies dat zwembad is werkelijkheid geworden. “Ik raad het dan ook zeker aan om een zwembad te laten aanleggen door de experts van Aqua Unique” aldus Peter. 

Peter is zeer tevreden

Het realiseren van een nieuw buitenzwembad op Camping De Kleine Wolf was een lang proces, maar het is zeker naar tevredenheid verlopen. Peter: “Ons nieuwe zwembad ziet er prachtig uit”. De expertise en ondersteuning van Aqua Unique hebben hier heel erg aan bijgedragen. Camping De Kleine Wolf kan met zijn prachtige zwembaden nog jaren door. Zo genieten nog vele vakantiegangers van de vele faciliteiten en de waterpret!