Contact

Realisatie welnesszwembad met bruisbanken bij hotel Van der Valk De Cantharel

“Een gezellige, sfeervolle plek voor onze gasten"

Van der Valk-hotel De Cantharel in Apeldoorn wilde van de binnentuin een wellnesstuin maken. Buiten staan enkele saunacabines en Aqua Unique leverde een wellnesszwembad, waarin je van binnen naar buiten kan zwemmen. Zowel binnen als buiten zitten er bruisbanken in het zwembad om heerlijk te kunnen relaxen.

Netjes aangelegd

“In de ontwerpfase hebben wij niet zelf met Aqua Unique geschakeld, maar met een aannemer met wie wij vaker samenwerken”, vertelt strategie- en organisatiemanager Anique Grievink. “De plaatsing van het zwembad werd natuurlijk wel door Aqua Unique uitgevoerd. Omdat het zwembad uit twee delen bestond, was dat nog best een klus. Eerst is het binnenbad geplaatst en in een later stadium is het buitenbad geplaatst en aangesloten op het binnenbad. Zowel de aannemer als wijzelf zijn heel tevreden over hoe dat verliep: alles werd netjes aangelegd en goed aangesloten.”

PSX_20200130_071552.jpg  PSX_20200130_071611.jpg

Tevreden gasten

Ongeveer een jaar geleden is het wellnesszwembad in gebruik genomen. De gasten zijn er erg tevreden over, vertelt Anique. “Ze geven aan dat ze het echt een waardevolle toevoeging vinden aan het hotel. Het enige dat ze jammer vinden, is dat het zwembad niet wat groter is. Vanwege de beperkte ruimte is het bad buiten 11 bij 3,5 meter en binnen 6 bij 4. Baantjes zwemmen is dus lastig, maar daar is het zwembad ook niet voor bedoeld. We wilden een gezellige, warme plek creëren voor onze gasten en daar zijn we dankzij Aqua Unique zeker in geslaagd.”


Laat ons werk u overtuigen

Meer informatie ontvangen?

Vraag onze brochure boordevol inspiratie aan.