Contact

Ontzorgd bij de aanleg van het zwembad én de tuinaanleg bij familie de Jong uit Wageningen.

“Niet alleen het zwembad, maar ook de hele tuin: ideaal” 

De familie De Jong uit Wageningen wilde graag een zwembad in de tuin en had daarbij enkele wensen, vertelt Bas de Jong. “Om te beginnen wilden we een zwembad met een zwemmachine erin, zodat je er niet alleen in kunt relaxen, maar ook echt stevig je borstcrawl kunt trainen. Daarnaast waren we op zoek naar een partij die niet alleen het zwembad aan kon leggen, maar ook meteen de hele tuin zou ontwerpen en aanpassen. Aqua Unique kon het allebei leveren.” 

“Mijn vrouw had op Pinterest iets gezien over Aqua Unique en dat sprak ons meteen aan. We hadden al met meerdere zwembadbouwers contact gehad, maar geen van allen konden ze het hele project uitvoeren. En ik had geen zin om met meerdere partijen zaken te doen die dan weer naar elkaar gaan wijzen als alles niet verloopt zoals verwacht. Toen bleek dat Aqua Unique wel het volledige project op zich kon nemen, hebben we meteen contact gezocht.” 

 

Prettig contact 

“Al vanaf het eerste bezoek van Aqua Unique aan ons huis hadden we een heel prettig contact, dus dat gaf meteen een goed gevoel. We hadden zelf natuurlijk ideeën over hoe we het wilden hebben, maar Erik van Aqua Unique had goede adviezen en een sterke mening over zaken die wat hem betreft anders of beter zouden kunnen. Op zijn aanraden hebben we het zwembad bijvoorbeeld net wat anders gepositioneerd. Hij hield rekening met zaken waar je zelf als leek niet meteen aan denkt, bijvoorbeeld met waar de zon vandaan komt. Ook over de technische elementen van het zwembad heeft hij ons goed geadviseerd. Dat maakte het makkelijker om de juiste keuze te maken.” 

_DSF9689.jpg 

Professioneel en klantvriendelijk 

De aanleg van het zwembad startte in november; begin februari was alles klaar – inclusief de tuinaanleg. “Het duurde iets langer dan verwacht, maar daarover werd heel helder gecommuniceerd. Je weet dus altijd waar je aan toe bent. Ik heb niets dan lof voor de medewerkers van Aqua Unique. Ze zijn heel professioneel en ze zorgden ervoor dat alles ook tussendoor steeds netjes opgeruimd was. Vanaf het eerste moment gaven ze ons het gevoel dat ze een product wilden afleveren waarmee wij 100% tevreden zouden zijn. Dat hebben ze zeker gedaan. Ook de uitleg bij de oplevering, over de systemen en het onderhoud, was heel helder.” 

Relaxen en trainen 

De familie De Jong heeft een zwembad dat weliswaar  compact is van formaat (3,5 x 7), maar wel heel compleet. “Het roldek dat over het zwembad gaat, is geïntegreerd in een zitbank waarop we straks in de zon kunnen zitten. Er is een handig inlooptrapje en ingebouwde verlichting. En omdat mijn kinderen en ik fanatiek aan waterpolo doen, hebben we een zwemmachine laten integreren in het zwembad. Die creëert een tegenstroom – hoe sterk die is, kun je zelf instellen – en daarmee kun je stevig doorzwemmen. Dat is echt een goede investering geweest, want ik lig zelf dagelijks zo’n drie kwartier in het zwembad om lekker te trainen. En komende zomer gaan we het zwembad ongetwijfeld gebruiken om lekker in af te koelen. Al met al zijn we heel erg tevreden, zowel over het zwembad zelf als over hoe het hele traject verlopen is. Ik zou Aqua Unique dus zeer zeker aanbevelen. Bovendien zijn ze heel klantvriendelijk. Van mij krijgen ze het rapportcijfer 10!” 

Laat ons werk u overtuigen

Meer informatie ontvangen?

Vraag onze brochure boordevol inspiratie aan.