Contact

Zwembadbouw

Zwembadbouw is een vak apart, waarvoor u dan ook de allerbeste zwembadexperts nodig hebt. Want een zwembad laat u niet elke dag in uw tuin aanleggen, dus het moet in één keer goed gebeuren. Vertrouw daarom op de ervaring en expertise van Aqua Unique. Wij zijn al drie decennia lang gespecialiseerd in zwembadbouw van unieke zwembaden. 

Zwembad bouwen

Aqua Unique verzorgt zwembadbouw op maat. Anders dan bij veel andere zwembadleveranciers, waar u uw zwembad uit een catalogus uitzoekt, is een zwembad van Aqua Unique volledig op maat voor u ontworpen. Wij vervaardigen onze zwembaden namelijk helemaal zelf in onze werkplaats, zodat elke vorm, kleur en afmeting mogelijk is.

Hoogwaardig materiaal voor zwembadbouw

Voor het bouwen van onze zwembaden gebruiken we het hoogwaardige materiaal HDPE. Dat verwerken we in onze zwembaden tot een zwembad uit één stuk, dat ook in één keer naar de gewenste locatie wordt vervoerd en in de meeste gevallen zelfs in één dag geplaatst kan worden. Bovendien is het materiaal HDPE dat Aqua Unique gebruikt voor het bouwen van zwembaden behandeld met een speciaal UV-werend filter. Dit zorgt ervoor dat het materiaal zijn kleur behoudt en dus niet lichter wordt in de zon. 

Zwembadbouw voor particulieren en bedrijven

De zwembaden van Aqua Unique zijn zowel in de tuinen van particulieren te vinden als in wellnesscentra, bij hotels en op campings en recreatieparken. De kwaliteit van onze zwembaden, de absolute vrijheid in ontwerp en uitvoering en onze uitstekende service zijn daarvoor de belangrijkste redenen. Zeker voor particulieren is het goed om te weten dat Aqua Unique ook het bijbehorende tuinontwerp en de aanleg daarvan voor z’n rekening kan nemen. Zo is uw zwembadbouw een totaalproject, waarbij u maar met één partij hoeft te communiceren. Wel zo prettig! 

Meer weten over onze zwembadbouw?

Wilt u een zwembad laten bouwen bij uw bedrijf of in uw eigen tuin? En zoekt u een specialist in zwembadbouw dat een kwalitatief zeer hoogwaardig zwembad voor uw kan realiseren? Maak dan kennis met Aqua Unique. Bekijk onze projecten onderaan deze pagina, of neem direct contact op voor een eerste afspraak. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden! 
 

Drukkerij 14
4651 SL  STEENBERGEN

Industrieterrein Reinierpolder II

0167-560905 info@aquaunique.nl