Contact

Alles over de kosten van een zwembad

Een zwembad ontwerpen en aanleggen is niet iets wat u dagelijks doet. Daarom is het vaak ook een flinke investering. Maar wel eentje die het absoluut waard is. Met een zwembad van Aqua Unique kunt u jarenlang zorgeloos genieten van uw zwembad. Wat kost een zwembad bij Aqua Unique? Ontdek het op deze pagina.

De kosten voor de aanleg van een zwembad

Een zwembad aanleggen is een flinke klus waar veel bij komt kijken. Zo wordt er eerst een zwembad ontworpen met daarbij eventueel de keuze uit extra wellness faciliteiten. Een zwembad met jetstream en een loungeplateau, of juist met een bruisbank? Bij Aqua Unique wordt ieder zwembad op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Ieder zwembad is uniek en daarom is ook ieder ontwerp- en aanlegproces uniek. Een specialist komt tijdens een vrijblijvende afspraak bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Ook meten wij meteen de beoogde locatie op. Na deze afspraak ontvangt u van ons een globale schets en een prijsopgave. Hierin wordt voor u meteen inzichtelijk wat het ontwerpen en aanleggen van uw zwembad door Aqua Unique gaat kosten.

De kosten voor onderhoud van een zwembad

Bij Aqua Unique maken wij zwembaden van het hoogwaardige materiaal HDPE. Dit is een van de meest duurzame kunststoffen op de markt. Dit materiaal staat garant voor een hoge kwaliteit en een lange levensduur. Onze HDPE-platen zijn bovendien voorzien van een extra UV- stabilisator, waardoor het materiaal niet verkleurt door zonlicht. Ook is de kans op lekkages bij een HDPE zwembad nagenoeg nul. En omdat de zwembaden uit één geheel bestaan, kan er ook geen vuil in voegen of randen achterblijven. Dit maakt een zwembad op maat van Aqua Unique een onderhoudsvriendelijk zwembad. Hiermee bespaart u op de onderhoudskosten.

Alles over onvoorzienbare kosten van een zwembad

Bij het realiseren van een zwembad kunnen er ook onvoorzienbare kosten ontstaan die vaak vergeten worden. Zo moet u als klant vooraf al denken aan de afvoer van de aarde, de aanleg van de tuin, de technische ruimte en noem maar op. Bij Aqua Unique ontzorgen we u graag. Naast dat u alleen een zwembad door Aqua Unique laat aanleggen, heeft u bij ons de mogelijkheid om ook uw tuin te laten ontwerpen en aanleggen door onze experts. Zo hoeft u maar met één partij te overleggen en hoeft u geen ingewikkelde planningen op elkaar af te stemmen. Wij zorgen ervoor dat uw zwembad wordt geplaatst, dat eventuele andere faciliteiten - zoals een buitendouche - worden geïnstalleerd, én dat uw tuin perfect wordt afgewerkt. Dat noemen wij een turn-key zwembadoplevering: zodra onze vakmensen klaar zijn, is ook uw tuin, inclusief zwembad, netjes en klaar voor gebruik.

Een professioneel zwembad dat volledig past bij uw wensen zonder verborgen kosten? Contacteer ons voor professionele mogelijkheden

Bij Aqua Unique luisteren we naar onze klanten. Profiteer van de voordelen van ons maatwerk en laat uw zwembad ontwerpen én realiseren door ons. Wij geven u een eerlijke prijsopgave en tijdens een demonstratie van ons demo-zwembad heeft u altijd nog de mogelijkheid om uw ontwerp en offerte aan te passen. Met een zwembad van Aqua Unique kunt u het hele jaar door baden in luxe. Droom alvast weg bij onze gerealiseerde projecten en doe inspiratie op. Neem contact met ons op voor een afspraak en ontdek de vele mogelijkheden.

Download brochure