Contact

Een zwembad in de tuin? Aqua Unique is dé specialist voor de aanleg van tuin zwembaden

Wilt u tijdens de warme dagen ook genieten van een verfrissende duik in uw eigen zwembad? Maak het mogelijk met een zwembad van Aqua Unique. Iedere vorm en elk formaat is mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zwembad in de tuin? Ontdek het op deze pagina.

Welke mogelijkheden zijn er om een zwembad in de tuin te laten aanleggen?

Bij Aqua Unique ontwerpen én realiseren we het zwembad van uw dromen in uw eigen tuin. Wij maken al onze zwembaden op maat in onze eigen werkplaats. Ieder zwembad is uniek en daarom is ook ieder ontwerp- en aanlegproces uniek. De eerste stap is natuurlijk het samenstellen van uw droomzwembad. Wilt u een zwembad in een strakke vorm? Een bijzondere kleur? Of een zwembad met wellness faciliteiten zoals een jetstream? Het kan allemaal. Wanneer uw wensen duidelijk zijn, gaan wij aan de slag met het fabriceren van uw zwembad. Wanneer we het zwembad gaan aanleggen, beginnen we met graafwerkzaamheden en plaatsen we vervolgens het zwembad in het gegraven gat. We laten het zwembad vollopen met water en vullen de zijkanten aan met zand en stabilisé. Dat zorgt ervoor dat het zwembad stevig op zijn plek ligt. Tenslotte brengen we een betonnen rand aan waarop de afdekrand wordt gelijmd. Ook de filterinstallatie sluiten we voor u aan. Aqua Unique regelt alles van begin tot eind voor het aanleggen van uw zwembad in de tuin.

Voordelen en nadelen van een zwembad in de tuin

Met een zwembad in de tuin kunt u het gehele jaar door baden in luxe. Zo hoeft u ook niet meer naar drukke openbare zwembaden of recreatieplassen. Daarnaast houdt een zwembad in de tuin u ook in beweging. Iedere dag een paar baantjes zwemmen heeft ook verschillende positieve effecten op uw gezondheid. Toch moet u ook wel met een paar dingen rekening houden wanneer u voor een zwembad wilt. Zo kiest u met een zwembad in de tuin ook voor het inleveren van een stuk grond. Bijvoorbeeld voor de poolhouse met technische installatie. Daarnaast is het een flinke investering.

De toenemende populariteit van zwembaden in de tuin

Een duik nemen op een paar meters van uw terras, wie wil dat niet? Niet gek dat een zwembad in de tuin steeds gewilder wordt. Met een zwembad in de tuin, aangelegd door Aqua Unique, weet u zeker dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten. Daarnaast zorgt het hebben van een zwembad in de tuin ook voor meerwaarde op uw woning. Mocht u dus in de toekomst verhuizen, dan is een zwembad in de tuin zeker een pluspunt tijdens de verkoop.

Waar moet u op letten wanneer u een zwembad in de tuin wilt?

Het aanleggen van een zwembad in de tuin is een flinke klus waarbij u ook met een paar dingen rekening moet houden. Het is van belang om te kijken naar de ligging en de gewenste afmetingen van het zwembad. Daarnaast is het materiaal ook belangrijk. Bij Aqua Unique realiseren wij alleen zwembaden van het hoogwaardige materiaal HDPE. Een duurzaam en veelzijdig materiaal, want een HDPE bad is te realiseren in iedere vorm en maat die u wenst. Tot slot moet u ook denken aan het complete plaatje. Wilt u bijvoorbeeld een zwembadafdekking? En wat voor filter is geschikt voor uw zwembad? En wat dacht u van wellness faciliteiten? We denken graag met u mee.

Een klein zwembad in de tuin met jacuzzi of juist een groot zwembad? Bij Aqua Unique is alles mogelijk

Van een klein zwembad in de tuin tot aan een groot luxe zwembad. Bij Aqua Unique is het allemaal mogelijk. Bij veel zwembadleveranciers heeft u de keuze uit standaardmaten en vormen. Bij Aqua Unique doen we dat anders. We maken alle zwembaden op maat. In de kleur, vorm en afmeting die u wenst. Naast dat we uw zwembad aanleggen, heeft u bij Aqua Unique ook de mogelijkheid om uw tuin te ontwerpen en aan te leggen door onze experts. Zo hoeft u maar met één partij te overleggen en hoeft u geen ingewikkelde planningen op elkaar af te stemmen. Wij zorgen ervoor dat uw zwembad wordt geplaatst, dat eventuele andere faciliteiten worden geïnstalleerd, én dat uw tuin perfect wordt afgewerkt.

Een zwembad in de tuin dat volledig past bij uw wensen? Contacteer ons voor de mogelijkheden

Wilt u het gehele jaar door genieten van een zwembad in de tuin? Profiteer van de voordelen van ons maatwerk en laat uw zwembad ontwerpen én realiseren door Aqua Unique. Vertel ons al uw wensen en wij doen de rest. Daarnaast gaan we voor een turn-key zwembadoplevering: zodra onze vakmensen klaar zijn, is ook uw tuin, inclusief zwembad, netjes en klaar voor gebruik. Neem voor meer inspiratie een kijkje bij onze gerealiseerde projecten. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Denkt u over een zwembad?

Al ruim 35 jaar de zwembadspecialist

De specialisten van Aqua Unique ontwerpen en realiseren al ruim 35 jaar unieke openbare en particuliere zwembaden op maat. Binnen of buiten, in iedere vorm en kleur die u wenst en vervaardigd van hoogwaardig materiaal. 

Onze gerealiseerde projecten