Contact

Zwembadspecialist Antwerpen

Bent u in de gelukkige omstandigheid dat u in Antwerpen woont en een flinke tuin heeft? Dan is dit het moment om uw tuin compleet te maken met een zwembad! Samen met de zwembadspecialisten van Aqua Unique realiseert u uw zwembaddroom. 

Zwembadplaatsing in één dag

En het leuke is: waar de ene dag nog een gazon ligt, kan de volgende avond een compleet geïnstalleerd en gevuld zwembad in uw tuin in Antwerpen liggen! Zwembadaanleg is bij Aqua Unique namelijk in één dag mogelijk. ’s Ochtends graven we het gat, ’s middags wordt het zwembad geplaatst en laten we het vollopen met water. 
 

Uw zwembad op maat

Er gaat natuurlijk wel wat vooraf aan het realiseren van uw droom van een eigen zwembad in Antwerpen. Het begint met het zwembadontwerp, dat we voor u in 3D maken. Kom gerust eens langs in onze showroom in Steenbergen voor inspiratie met ons demo-zwembad. We bespreken graag al uw wensen en eisen met u. Komen we tot een akkoord? Dan maken onze zwembadspecialisten uw zwembad volledig op maat! 
 

Zwembaden in alle vormen en maten

Wanneer wij bij Aqua Unique zeggen dat we zwembaden op maat maken, bedoelen we ook effectief: op maat. Bijvoorbeeld dit bijzondere particuliere zwembad in de kleur grijs. Wilt u relaxen met een bruisbank, kracht verzetten met een jetstream of genieten van reflexzonemassage in uw zwembad? Onze zwembadspecialisten maken het mogelijk! We maken zwembaden in elke vorm of grootte. Het materiaal waarvan de zwembaden worden gemaakt, is HDPE, een vorm-, kleur- en slijtvaste kunststof die eenvoudig te onderhouden is.    
 

Renovatie zwembad

Hebt u al een zwembad in de tuin in Antwerpen? Ook dan kan Aqua Unique u van dienst zijn. We kunnen uw zwembad zodanig renoveren dat het weer als nieuw lijkt. Ook kunt u dan meteen van de gelegenheid gebruik maken om wellnessfaciliteiten of andere extra’s aan uw zwembad toe te voegen, zoals jetstreams of een bruisbank.  

Meer weten?

U vindt de zwembaden van Aqua Unique bij hotels, revalidatiecentra, campings en vakantieparken in de buurt van Antwerpen – bijvoorbeeld in Brugge. Maar ook een zwembad op een dak is mogelijk. Wij zijn actief in België, in plaatsen zoals Brasschaat, Kalmthout, Essen, Schoten en Antwerpen. Bent u overtuigd van onze expertise en wilt u een eigen zwembad in de tuin? Maak dan gerust een afspraak met de zwembadspecialisten van Aqua Unique. We laten u graag alle mogelijkheden zien.