Contact

Zwembadspecialist Breda

Een zwembad is de ultieme luxe. Droomt u ’s zomers ook wel eens weg bij de gedachte aan een eigen zwembad in de tuin in Breda? Waar u lome zondagmiddagen door kunt brengen, of juist ’s morgens lekker wakker kunt worden door heerlijk baantjes te zwemmen? Het hoeft niet bij dromen te blijven! De zwembadspecialisten van Aqua Unique maken uw zwembaddroom werkelijkheid. Met meer dan dertig jaar ervaring in zwembadontwerp, zwembadrealisatie en zwembadaanleg maken we uw ideale zwembad op maat.

Zwembadplaatsing in één dag

En het leuke is: waar de ene dag nog een gazon ligt, kan de volgende avond een compleet geïnstalleerd en gevuld zwembad liggen! Zwembadaanleg is bij Aqua Unique namelijk in één dag mogelijk. ’s Ochtends graven we het gat, ’s middags wordt het zwembad geplaatst en laten we het vollopen met water. De buitenranden worden aangevuld met stabilisé, een mengsel van water, cement en zand dat er na uitharding voor zorgt dat uw zwembad stevig blijft. Een betonstrook en een afdekrand maken het helemaal af. Tot slot zorgen we ervoor dat de filterinstallatie wordt geplaatst.

Ontwerp op maat

Er gaat natuurlijk wel wat vooraf aan het realiseren van uw droom van een eigen zwembad in Breda. Het begint met het zwembadontwerp. Kom gerust eens langs in onze showroom in Steenbergen, vlakbij Breda, voor inspiratie. We bespreken graag al uw wensen en eisen met u. Eerst krijgt u een globale schets, maar al snel kunnen we u het 3D-ontwerp én de gespecificeerde offerte voorleggen. Komen we tot een akkoord? Dan maken onze zwembadspecialisten uw zwembad volledig op maat! Bekijk ook eens onze gerealiseerde projecten

Zwembaden in alle vormen en maten

Wanneer wij bij Aqua Unique zeggen dat we zwembaden op maat maken, bedoelen we ook écht: op maat. Bijvoorbeeld dit bijzondere particuliere zwembad in de kleur grijs. We kunnen uw zwembad in alle denkbare vormen, maten en varianten maken. Wilt u relaxen met een bruisbank, kracht verzetten met een jetstream of genieten van reflexzonemassage in uw zwembad? Onze zwembadspecialisten maken het mogelijk! 

Materiaal van hoge kwaliteit

Het materiaal waarvan we onze zwembaden maken is HDPE, een vorm-, kleur- en slijtvaste kunststof die eenvoudig te onderhouden is. Uw zwembad wordt in onze werkplaats zoveel mogelijk in elkaar gezet en in één geheel naar Breda vervoerd.   

Meer weten?

U vindt de zwembaden van Aqua Unique bij hotels, revalidatiecentra, campings en vakantieparken in de buurt van Breda – bijvoorbeeld in het Molecatenpark Bosbad Hoeven. Maar natuurlijk kunnen we ook bij u in de tuin een zwembad realiseren. Daarnaast zijn wij ook actief in Zeeland en Noord-Holland, Gelderland en in plaatsen zoals Arnhem, Den Bosch, Eindhoven. Bent u overtuigd van onze expertise en wilt u een eigen zwembad in de tuin? Maak dan gerust een afspraak met de zwembadspecialisten van Aqua Unique. We laten u graag alle mogelijkheden zien.